Ежедневно измиване течна машина за производство

Ежедневно измиване течна машина за производство

Течна машина за смесване е проектирана от Yuhang Машинни машини комбинация приема съвременни технологии в световен мащаб. Тя ефективно постига изискването за козметични, дневни продукти, фармацевтични индустрии, които произвеждат различни сортове високо вискозитетен материален продукт като гел, течен сапун, препарат за почистване, шампоан и почистващ продукт и др.

Информация за продуктаliquid making machine

Функции:

1. Разбъркващата система за смесване приема еднодневно или двудневно смесване със креператор PFTE и конверсия на честотата, за да регулира скоростта на смесване, така че да се отговори на различните технологични изисквания

2.Според изискванията на клиента, материалите могат да се отопляват или охлаждат. Методът на отопление може да бъде избран пара или електрическо отопление,за електрическо отопление,средата може да бъде вода или масло.

3. Различните форми на лопатките за смесване са подходящи за производство на различни видове продукти

4.Изработен от внос корейски POSCO неръждаема стомана. Тялото на резервоара и тръбата, както отвътре, така и отвън се извършват огледално полиране 600U.

5.Вакуумната помпа може да бъде оборудвана за извършване на вакуумно депоиране и се използва за засмукване в материала (по желание на клиента)

6.Долен хомогенизатор ускорява разтварянето и емулгирането на материалите.


Машината може да се добави резервоар за предварителна обработка, която значително спомага за подобряване на ефективността на производството и спестяване на енергия.


Модел
YHYXG
Работен обем1000 л.
ДебелинаВътрешен слой:6mm,Среден слой: 6 мм, Външен слой: 3 мм
Мощност на смесване
5.5kw
Мощност на хомогенизатора
11kw 11kw
Скорост на хомогенизатора2880 100 лв.
Мощност на отопление18KW


Hot Tags: ежедневно пране на течност за производство на машина, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също