Течен смесител с долно хомогенизатор шампоан крем машина

Течен смесител с долно хомогенизатор шампоан крем машина

Течен смесител с долен хомогенизатор 1. Машината не е в нестабира усъвършенствания преобразувател на честотата, внасян от Япония, който може точно да регулира скоростта на смесване и хомогенизиране. 2. Има различни остриета на блендер, за да изберете за производство на специфични продукти. 3. Материалите на...

Информация за продукта

202005251007565230499

Течен смесител с долен хомогенизатор

1. Машината толерира напредналия преобразувател на честотата, внасян от Япония, който може точно да регулира скоростта на смесване и хомогенизиране.

2. Има различни остриета на блендер, за да изберете за производство на специфични продукти.

3. Материалите на машината са главно от неръждаема стомана SUS304 и SUS316L. Вътрешната повърхност на съставките, които се втвърди в резервоара, е направена от sus316L огледало, полиращо до 300EMSH ( GMP стандарт)

4. Помпата за вакуумно засмукване е по избор.

5. Електронното блокче за управление прави контрола и контрола по-удобен.

Параметри

 Technical Parameter

Функция

1. смесване на смесители за течност и течност

2. разстояемо твърдо диспергиране в течност

3. несмесими течни и течни емулгиращи

4. хомогенизиране

 

Приложения

Машината може да се използва за производство на ръчна санитарка, ръчно измиване, душ гел, сладолед, животинско масло, растително масло, протеин, силиконово масло, варено масло, минерално масло, восък и восък емулсия, колофон, подправки, сок, конфитюр, подправки, сирене, мазна емулсия, паста за зъби, маркировка мастило, емайл и др.

Информация за фирмата

 Company Information

Въпроси

 FAQ


Hot Tags: течен смесител с дънен хомогенизатор за шампоан за крем машина, доставчици, производители, фабрика, купуване, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също