Двуцилиндрова хидравлична повдигаща емулгираща машина

Двуцилиндрова хидравлична повдигаща емулгираща машина

Описание: Агрегатът приема горния коаксиален три тежък миксер, отворен хидравличен асансьор, бърза скорост на въртене на хомогенна бъркалка: 0-3500r / min (VVVF), бърза скорост на въртене на бъркалка на стената на раци: 0-86 r / min (VVVF) и използва емулгиращ миксер с високо срязване хомогенизатор вихър тип, разбърква се бавно ...

Информация за продукта

Описание:

Агрегатът приема горния коаксиален три тежък миксер, отворен хидравличен асансьор, бърза скорост на въртене на хомогенна бъркалка: 0-3500r / min (VVVF), бърза скорост на въртене на бъркалка с ракови стени: 0-86 об / мин (VVVF) и използва високо срязване хомогенизиращ емулгиращ миксер от вихров тип, разбърквайте бавно остъргвайки стената близо до дъното и стената на съда автоматично.

Използването на бързи бъркалки за бъркане може да отговори на изискванията за здравето стерилно. Тази система е оборудвана със система за почистване на CIP, контейнерната част за контакт на материалите на контейнера приема SUS316L материали за полиране с вътрешно лицево огледало, 300 emsh (здраве), за да се гарантира стабилността на контролната част. Вакуумната помпа приема продукти Zhuoxin, бутонът приема продукти от японската компания Fuji. Инверторът приема продукти от японската компания Panasonic или компанията от Тайван Делта, а частта за електрическо управление приема продуктите на Siemen. Устройството произвежда, които напълно отговарят на стандарта GMP и в момента е най-модерното, най-идеалното оборудване за производство на паста, крем.

Double-cylinder Hydraulic Lifting Emulsification Machine

Характеристика:

1. Двуцилиндровата хидравлична повдигаща емулгираща машина приема горния тип коаксиален посока и честотния контрол на смесителя на скоростта на двигателя.

2. Скоростта на разбъркване на стената за изстъргване е 0-63 r / min. Скоростта на обратното разбъркване е 0-86 r / min. Скоростта на коаксиалния хомогенизатор е в скала от 0-3500 r / min.

3. Водещите в света високоскоростни въртящи се валове от хомогенни: покриване на полимерни материали и вносни италиански уплътнения и перфектен дизайн, при условие че няма източник на охлаждане, могат да бъдат хомогенни, експлоатационен живот с висока скорост до 10-40 години.

4. Машината възприема международната модерна технология, поставя хомогенизатора в най-доброто положение, може да постигне добър ефект на хомогенност. Смесването с положително и отрицателно за рамката, особено за съдържащата прах, система от полимерна паста от готовите продукти е много фина. Дуплексната система за хидравлично повдигане приема уникалното уплътняване на устройството, в свободно повдигане, работещо по-стабилно.

Double-cylinder Hydraulic Lifting Emulsification Machine


Технически параметър:

Модел

YHNW-500

YHNW-1000

YHNW-1500

Обем на емулгираща саксия

500 L

1000L

1500 L

Обем на резервоара за вода

400L

800L

1200L

Обем на мощност на резервоара за масло

200L

400L

600L

Скорост на изстъргване на блендера за чинии

0-83r / мин

0-83r / мин

0-83r / мин

Скорост на хомогенизатора

0-2880 r / min

0-2880 r / min

0-2880 r / min

Дебелина на основната саксия , Съд с вода и масло

8 mm

8 mm

8 mm

Материал на продукта, свързан с част

SUS316L

SUS316L

SUS316L

Материал за пасатор

SUS316L (дебелина 8 мм)

Материал на друга част

304 неръждаема стомана

Вакуум на емулгираща саксия

-0.09Mpa

-0.09Mpa

-0.09Mpa

Налягане на якето

≤120 ℃

≤120 ℃

≤120 ℃

Температура на емулгираща саксия

нормални налягания

Волтаж

50-60Hz 380V ± 10% -15%

Забелязано: Данните в тази форма могат да се променят поради технически подобрения или изисквания за персонализиране. Моля, вижте реалните продукти.


Защо да изберете нас:

1. Нашата компания се ангажира да предоставя продуктите с най-добро качество, а нашият професионален екип е посветен на предоставянето на всеки клиент на най-добрите услуги.

Double-cylinder Hydraulic Lifting Emulsification MachineDouble-cylinder Hydraulic Lifting Emulsification Machine

2. Нашите клиенти нямаха притеснения да правят бизнес с нас, тъй като имаха увереност в качеството на нашите продукти. Винаги придаваме голямо значение за подобряване на качеството на продукта. За да спечелим увереността им, направихме всичко възможно да получим CE сертификат.

Double-cylinder Hydraulic Lifting Emulsification MachineDouble-cylinder Hydraulic Lifting Emulsification MachineHot Tags: двуцилиндрова хидравлична повдигаща емулгираща машина, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

You Might Also Like