Машина за смесване на шампоан за детергент

Машината за смесване на шампоан за детергент включва най-новите технологии на нашата компания. Перфектният дизайн на позицията на пасатора и хомогенизатора може перфектно да работи заедно, за да осигури ефекта на смесване. Внесените компоненти гарантират стабилна работа и продължителност на живота. Едногодишната гаранция се предлага с безплатна резервна част, която изтрива всички ваши притеснения.

Информация за продукта


Product Picture.


photobank (1)Product Detailsproduct details

Main Features.1.Внесен честотен преобразувателна машината за смесване на шампоан за детергенти може точно да промени скоростта на въртене на смесителя и хомогенизатора, което гарантира прецизността на всяка производствена стъпка.


2. Внесеният хомогенизатор осигурява работната производителност и стабилност. 3600r / min висока скорост на въртене раздробява съставките в изключително малки частици и си сътрудничи с пасатора, за да ги смеси равномерно.


3. Различни блендериможе да бъде избран за специфичен производствен процес. Можете да ни кажете нашето търсене. (Обикновено стандартната конфигурация на машината за смесване на шампоан Deergent е достатъчно добра)


4. Материалът на смесителния резервоар е неръждаема стомана SUS304 иSUS316L. Вътрешната повърхност в контакт със съставките е огледално полирана, за да се срещнеGMP стандарт.


5. Методите за отопление включватпарно отоплениеиелектрическо отопление. Опцията за отопление зависи от реалната ситуация и ние ще предложим предложението въз основа на вашите специфични изисквания.


6. TheВакуумна опцияможе да гарантира, че крайните продукти не съдържат мехурчета след процеса на смесване. Някои продукти от висок клас може да се нуждаят от тази функция.


7. Интегрирана контролна конзола работи с опцияPLC модул за постигане на автоматично производство и наблюдение.Лесна настройка, лесно управление. Нашият инженер ще ви научи как да работите с машината.


8. Едногодишната гаранция покрива безплатния ремонт на машина за смесител за шампоан за почистване, свързана с неочаквани неизправности и безплатна смяна на някои счупени части.viscosity 1

Gaoyou-Yuhang-Chemical-Machinery-Factory


Примерите по-горе се отнасят само за ежедневни нужди и козметика. Всъщност приложенията на тази машина са достатъчно широки, за да ви шокират.
Таблицата по-долу е за справка.Фини химикалипластмаси, пълнители, лепила, смоли, силиконови масла, уплътнители, пасти, повърхностно активни вещества, сажди, пеногасители, избелители, кожени добавки, коагуланти и др.
Нефтохимическа промишленостемулгиране на тежко масло, емулгиране на дизел, смазочни материали и др.
Ежедневни химикалипрах за пране, концентриран прах за пране, течен препарат, различни козметични продукти, продукти за грижа за кожата и др.
Боя и мастилолатекс, вътрешна и външна боя за стени, маслена боя на водна основа, нано боя, добавки за боя, печатарско мастило, печатарско мастило, текстилни багрила, пигменти и др.
Биомедициназахарно покритие, инжекции, антибиотици, протеинови дисперсии, лечебни кремове, здравни продукти и др.
Пестициди и торовепестициди, хербициди, медикаментозни емулгируеми концентрати, пестицидни добавки, торове и др.
Хранително-вкусовата промишленостшоколадова обвивка, плодова каша, горчица, шлакова торта, дресинг за салата, безалкохолни напитки, сок от манго, доматена каша, захарен разтвор, хранителен аромат, добавки и др.
Нано материалинано калциев карбонат, нано покрития, различни добавки от наноматериали и др.
Пътен асфалтобикновен асфалт, модифициран асфалт, емулгиран асфалт, модифициран емулгиран асфалт и др.
Technical Data.МоделТип 300LТип 500LТип 1000LТип 2000L
Сила на звука300L500L1000L2000L
Вътрешен повърхностен материалSUS316LSUS316LSUS316LSUS316L
Външен повърхностен материалSUS304LSUS304LSUS304LSUS304L
Блендер материалSUS316LSUS316LSUS316LSUS316L
Скорост на въртене на хомогенизатора0-3400 об / мин0-3400 об / мин0-3400 об / мин0-3400 об / мин
Мощност на хомогенизатора7,5 KW11 KW15 KW18 KW
Скорост на въртене на пасатора0-63 об / мин0-63 об / мин0-63 об / мин0-63 об / мин
Блендер мощност3 KW4 KW5,5 KW7,5 KW
Температура на нагряване0-110ºC0-110ºC0-110ºC0-110ºC
Волтаж50-60Hz / 380V50-60Hz / 380V50-60Hz / 380V50-60Hz / 380V


Hot Tags: машина за смесване на шампоан с детергент, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също