Полуавтоматична високо прецизна плоска машина за етикетиране

Полуавтоматична високо прецизна плоска машина за етикетиране

Полуавтоматична високо прецизна плоска машина за етикетиране е подходяща за етикетиране на различни размери на плоски бутилки, съставени главно от основното тяло, храненето на хартия, събирането на хартия, позиционирането на бутилки и други механизми. Като поставите бутилката ръчно в механизма за позициониране, след позициониране на бутилката, натиснете превключвателя за придърпване и етикетът ще се нанесе автоматично върху бутилката

Информация за продукта

Semi-automatic flat bottle labeling machine

Приложно поле

1. Приложими етикети: самозалепващи се етикети, самозалепващи се филми, електронни регулаторни кодове, бар-кодове и др.

2. Приложими продукти: продукти, изискващи етикети върху плоски, извити, периферни, вдлъбнати, изпъкнали или други повърхности.

3. Приложна индустрия: Широко използвана в козметиката, храните, играчките, домакинските химикали, електрониката, медицината и други индустрии.

4. Примери за приложение: шампоан плоска бутилка етикетиране, опаковане кутия за етикетиране, капачка на бутилката, етикетиране на пластмасови черупки и т.н.

Semi-automatic labeling machine

Характеристики на полуавтоматична високо прецизна плоска машина за етикетиране

1. Мощен, може да се използва за етикетиране на различни детайли от равнината, дъга повърхност, вдлъбната равнина, може да се използва за неправилно етикетиране на детайла.

2. Стандартът за етикетиране е точен, висока стабилност, използвайки PLC + подучастовка на задвижването на двигателя за изпращане на етикета, изпращане на стандарта е точна; закрепимият механизъм е оборудван със спирачна функция, за да се гарантира, че етикетът е опъната, за да се гарантира, че откриването на етикета е точно; етикетът е закръглена, за да коригира механизма на деформация, за да се предотврати изместването на етикета наляво и надясно.

3. Трайно, отделно подреждане на веригата и дихателните пътища, устройство за пречистване на конфигурацията на дихателните пътища, за да се избегне нарушаването на влагата на въздуха на електрически уреди, да удължи живота на оборудването; цялата машина приема съвременни алуминиеви сплави и неръждаема стомана, твърдо качество.

4. Лесно е да се регулира, конфигуриран с функция за регулиране на височината и ход, различна височина на продукта, няма нужда да се сменя многократно приспособлението.

5. Красив външен вид, използвайки долната компютърна бяла кутия, с неръждаема стомана и висококачествена алуминиева сплав, красива и щедра, подобряват качеството на оборудването.

6. С два вида ръчно / автоматично контрол на етикетирането, работниците могат да изберат да използват сензора или крачето, за да постигнат контрол на етикетирането според техните нужди; на бутоните за ръчно и автоматично управление, дължината на етикета може да се регулира и управлява.


Company Information

production process

cooperative customer

Product case

production line

packing and shipping

FAQ
Hot Tags: полуавтоматична високо прецизна плоска машина за етикетиране, доставчици, производители, фабрика, купуване, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също