Напълно автоматична машина за автоматично етикетиране на линейни линии

Напълно автоматична машина за автоматично етикетиране на линейни линии

Тази автоматична машина за етикетиране с напълно автоматична линия е подходяща за фармацевтични продукти, храни, напитки, ежедневна химическа промишленост и др. Едностранно, двойно и странично етикетиране на всички видове плоски бутилки с квадратна GG. Машината приема PLC контрол на процеса, проверка на бутилка за фото-електричество и доставка на етикети. Производствената му ефективност е висока, етикетирането е прецизно и надеждно, работата е удобна. Система за игра: Зависи от 3-5-полюсно задвижване на мотора, електронно управление на скоростта, пълно автоматично устройство за предаване, място за източник на електричество, комбиниране с високопрецизна плътна звезда от стоманена звезда, включва автоматично подходящо устройство за безопасност на машините.

Информация за продукта

High-speed round bottle labeling machine

1. Цялата механично задействана конструкция с целия механизъм за трансмисия в затворена маслена баня по този начин гарантира гладко, напълно. Нисък шум.

2. Конвейерът натоварва долната горна повърхност и масата за завиване, изработена от неръждаема стомана, за устойчивост и лекота при почистване

3. Подходящ както за индивидуална експлоатация, така и за свързване

4. Малко място на пода. Компактни и улесняващи движенията с колела

5. Най-подходящ за малък стандарт на етикетиране на кръгли бутилки в химическата фармацевтична промишленост за хранителни продукти и напитки. Единицата за печат може да бъде добавена към продукта според нуждите на потребителите.


Технически параметър

Скорост на етикетиране: 0-120 бутилки / мин (в зависимост от размера на етикета)

Прецизност на етикетирането: ≤ ± 1 mm

Ширина на етикета: 40-110мм

Дължина на етикета: 50-500мм

Бутилка висока: 50-350мм

Диаметър на бутилката: 20-180мм

Размер на обработка: 2400 * 950 * 1200 мм

Мощност: 220 V {{1}} Hz (60 Hz) 1. 75 kw (според клиента)

Тегло: 650 кг

Нанесете бутилката: Стъклени, пластмасови, като всякакви кръгли бутилки.

round bottle labeling machine

Тази напълно автоматична машина за етикетиране на линейни линии е напълно автоматична машина от типа за горещо разтопяване, която е подходяща за различни размери на контейнери и кръгли форми на бутилки. Системата се отличава с висока точност на етикетиране с ниска консумация на лепило.

Превключването към различни контейнери или етикети се извършва бързо и лесно. Всички модифицирани корекции са лесно възпроизводими. Машината за етикетиране е лесна за работа, почистване и поддръжка и е много икономична благодарение на високата си надеждност.


Company Information

production process

cooperative customer

Product case

production line

FAQ

packing and shipping
Hot Tags: напълно автоматична машина за етикетиране на линейния тип, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

You Might Also Like