Автоматична машина за етикетиране за кръгла бутилка

Автоматична машина за етикетиране за кръгла бутилка

Автоматична етикетираща машина за кръгла бутилка фюзелажът приема материал от неръждаема стомана, частите на оборудването са първокласни марки за страната и чужбина, стабилни характеристики, дълъг експлоатационен живот; Приемете нова идея за дизайн и усъвършенствана технология на производство, което прави структурата на машината по-разумна и перфектна.

Информация за продукта

High-speed round bottle labeling machine

Характеристика

Автоматична етикетираща машина за кръгла бутилка, предназначена за кръгли бутилки или други общи цилиндрични продукти. Като цилиндрични пластмасови бутилки, стъклени бутилки, метални бутилки. Използва се главно за етикетиране на кръгли или кръгли контейнери в храни и напитки, лекарства и ежедневна химическа промишленост.


Дизайн за поставяне на етикети, сензорен екран, конвейер.

round bottle labeling machine

Подробности за приложение на Автоматична машина за етикетиране за кръгла бутилка

1. Серво моторната система.
2. Delta PLC контрол.
3. Германия, Япония сензор за очи.
4. Дизайн за залепващ стикер с кръгла бутилка.
5. Може да добавите пишеща машина с лента или машина за пренос на топлина и автоматично отваряне на бутилка за изпращане (по избор).
6. Дизайн на съединителя, правят силата на опъване на етикета по-стабилна и лесна за подобряване на точността на етикета.


Company Information

production process

cooperative customer

production line

Product case

packing and shipping

FAQ

Hot Tags: автоматична машина за етикетиране на кръгла бутилка, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

You Might Also Like