Вертикална машина за пълнене за производство на козметика

Вертикална машина за пълнене за производство на козметика

Вертикалната машина за пълнене за производство на козметика е изцяло контролирана от сгъстен въздух, без захранване, особено използвана в взривобезопасна среда, висока безопасност; Машината приема пневматично управление и механично позициониране, така че има характеристиките на висока точност на пълнене, лесна работа, нисък процент на повреда и др. Вертикалната машина за пълнене на буталото се прилага за пълнене на сравнително вискозни материали, като супа за сос, сос, желатин , масло, шампоан, душ гел и други материали, подходящи за хранителни продукти, козметика, фармацевтична и химическа, напитки и други индустрии. Частите за контакт с материали са изработени от неръждаема стомана, чисти и хигиенични, лесни за разглобяване и миене, прецизно измерване, проста работа, широко използвани в малки предприятия и индивидуални потребители.

Информация за продукта

vertical filling machine

Описание на продукта

0010010 Nbsp; 0010010 Nbsp; 0010010 Nbsp; Паста \ слуз \ течна машина за фиксиране и пълнене за нанасяне на супа, сос, желатин, маслена и мастна паста и други материали, подходяща за хранителни продукти, козметика, фармацевтична и химическа, напитки и други индустрии. Частите за контакт с материали са изработени от неръждаема стомана, чисти и хигиенични, лесни за разглобяване и миене, прецизно измерване, проста работа, широко използвани в малки предприятия и индивидуални потребители.

0010010 Nbsp; 0010010 Nbsp; 0010010 Nbsp; Всички части на тази машина, които са в контакт с материала, са изработени от неръждаема стомана, с бродерия, устойчива на корозия. Такива като паста за зъби, мехлем, балсам, сок, сладко, лак за обувки, боя, мастило, напитки, паста, снежинка, студен крем, крем за коса, масло, моторно масло, вино, пестициди, паста за почистване на плочи PS и други материали.

products

Характеристики на продукта

1 、 Цялата машина е изработена от неръждаема стомана в контакт с материала.

2 quantity Количеството на пълнене може да се регулира в посочения диапазон.

3. Малка грешка в измерването.

4 、 Използвайки двигателя, може да се използва в различни среди.

5 、 Лесен за работа, надежден, може да сътрудничи с монтажната линия или независима работа.Company Information

cooperative customer

production process

Product case

production line

packing and shipping

FAQ

Hot Tags: вертикална машина за пълнене за производство на козметика, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също