Единична глава измиване сапун течност пълнене машина за продажба

Единична глава измиване сапун течност пълнене машина за продажба

Този тип машина за пълнене може да се прилага към козметичната индустрия, ежедневната химическа промишленост, биомедицинските индустрии, хранително-вкусовата промишленост и химическата промишленост.

Информация за продукта


horizontal paste filling machine
Описание на продукта:

Има много видове полуавтоматични машини за пълнене. Тя може да бъде разделена на тип измерване на обема, вид на измерване на масата и тип качество на звука в съответствие с принципа на пълнене. Тя може да бъде разделена на една глава, двойна глава и мулти глава според броя на пълнените глави. Различните машини за пълнене имат различна производителност и ефективност, но има два основни проблема, единият е скоростта на пълнене, а другият е точността на измерване, които са двата основни показатели за пълнене. Нашата полуавтоматична хоризонтална машина за пълнене е високо прецизен, високо практичен, обемно-базиран продукт. Тя може да запълни серия от материали като течност, паста, сос и т.н. Дори Лаогановото чили сос и не-течност тяло като слюнка лепило могат да бъдат точно попълнени. Това е разглобяема и лесна за почистване машина. При почистване и стерилизиране, той може да се почиства в множество уплътнения, като се отвори само бутона на живо и се отстранява уплътняващия пръстен. Това е проста за някои производители, които често трябва да променят материали. Лесен за работа. Обемът на пълнене може да бъде регулируем, който ще отговаря на различни спецификации за пълнене.


Подробности:


1

2

Модел

YHGZJ-W-250
Обем на пълнене25-250 мл
Консумация на въздух44L / мин
Нетно тегло25 кг
Измерение102 * 30 * 40cm


Hot Tags: единична глава измиване сапун течност пълнене машина за продажба, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също