полуавтоматична машина за пълнене

полуавтоматична машина за пълнене

Използва се главно за вода, кисело сирене, плодов сок, душ гел, трансмисионно масло, течно кафе, мастило, течност за сенки за очи, чай, шампоан, лепило, храна, боя, течност за миене на ръце, сметана, мляко, течен сапун, масло , сироп, растително масло. Това устройство приема пневматични компоненти, за да замени електрическата верига за управление, така че е напълно подходящо за използване в среда за експлозия. Има видове модели според максималния обем на пълнене по заявка на клиента.

Информация за продукта

Цялата структура на полуавтоматичната машина за пълнене е разумна и компактна, красива и щателна, изработена от неръждаема стомана, всички тръби се използват здравословен бърз съединител, напълно отговарят на изискванията на GMP за храните, лекарствата, козметичната индустрия. Подходящ е за количествено опаковане на слабо течни материали като паста, вискозно тяло и гранулиран сос. Например: сметана, бутер, сандвич с шоколад, конфитюр, фъстъчено масло, мед, сос чили, доматен сос, дресинг за салати и други материали. Широко се използва в хранителната, козметичната, химическата, петролната, подправките и други индустрии.

Cosmetic-Liquid-Products-High-Precision-Filling-Machine-Semi-Automatically (1)

Описание на продукта:

А. Всички приемат сгъстен въздух като контрол, така че те са доста подходящи за използване в заявка за анти-експлозия среда, има висока безопасност.

Б. Няма явление на статично електричество, изтичане на електричество и не е необходимо да се свързва заземителния проводник

В. Всички приемат пневматичен контрол освен хардуерно позициониране, така че имат висока точност на пълнене, тъй като точността може да се контролира в рамките на 0,2%.

(С най-голямо количество пълнеж като стандарти)

Filling Machine Details

Машина за пълнене в детайли:

-Хопър

-Попълваща дюза

-Авто / ръчно

-Валячка

-Нулиране

-Изпускателен клапан

-Смукателен клапан

-Налягане

-Подложка


Технически спецификации:

МоделYHGZJ-60YHGZJ-125YHGZJ-250YHGZJ-500
Обем на пълнене5-60мл10-125мл25-250мл50-500мл
Скорост на пълнене4-30 b / min4-30 b / min4-30 b / min4-30b / min
Хопър30 мл30 мл30 мл50L
Въздушно налягане4-6 кг / см24-6 кг / см25-8 кг / см25-8 кг / см2
Прецизност на пълнене±1%±1%±1%±1%

Приложение за всички видове течности като вода, спиртни напитки, плодови сокове, соев сос, оризов оцет и мляко.

Suitable Liquid

Информация за компанията:

Нашата компания е специализирана във всички видове машини за козметична, ежедневна стока, хранителна и фармацевтична промишленост, като течна смесителна машина, вакуумен емулгиращ смесител, серия RO за обработка на вода и пълнене и др., Които отговарят на стандарта GMP. Услугата, която можем да предложим, включва проектиране, производство, инсталиране, поддържане и модернизиране на технологиите на машини и съоръжения. Ние имаме не само професионален технологичен екип, но също така имаме около 20-годишен производствен опит в тази индустрия.


Company Information

showroom

Шоурум 1

showroom2

Шоурум 2

showroom3

Шоурум 3

Производствена линия:

production line

Доставка на опаковка:

packing delivery

Получихме някои сертификати като TUV Factory Inspection, CE за вакуумен миксер, CE за автоматична опаковъчна линия, ISO19001, миксер Патент за дизайн, внос и износ, лиценз за право и CE на машина за пълнене.

Certificates

teamHot Tags: полуавтоматична машина за пълнене, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също