Полуавтоматична хоризонтална пневматична машина за пълнене

Полуавтоматична хоризонтална пневматична машина за пълнене

Полуавтоматичната хоризонтална пневматична машина за пълнене е продукт на усъвършенстваната технология на нашата машина за пълнене, базирана на трансформацията и иновациите, нейната структура е по-проста и разумна, висока точност, по-удобна работа. Машината има разумен дизайн, моделът е малък, вертикална структура, спестява място, лесен за работа. Тази полуавтоматична хоризонтална пневматична машина за пълнене е серия от полуавтоматично оборудване за пълнене, подходящо за фармацевтична, ежедневна химическа, хранителна, пестицидна и специална промишленост, е идеалното оборудване за пълнене на течност за вискозитет.

Информация за продукта

Horizontal Filling Machine

Принцип на работа и изпълнение

1. принцип на работа: Полуавтоматична машина за пълнене с бутало. През цилиндъра се задвижва бутало за извличане и биене на материала. Използва се контролен клапан, който контролира потока на материала и се използва магнитен тръстов превключвател за управление на хода на цилиндъра за регулиране на обема на пълнене.

Изпълнение: Полуавтоматичната машина за пълнене с течност за пълнене с бутало, произведена от нашата компания, се основава на серията пълнителни машини, произведени от нашата компания, и въведе модерна технология за пълнене от чужбина и извърши по-нататъшно преобразуване и иновации, структурата е по-проста и разумна, висока точност, по-удобна работа и е идеалният избор за пълнене на паста във вашата компания.

horizontal paste filling machine

Предимства на продукта

1 、 Уплътненията са изработени от силиконов каучук (устойчив на абразия, висока температура, киселина и алкали, корозия) и флуорен каучук (устойчив на абразия, силна киселина и алкали, силна корозия).

7 、 За течно пълнене на лосион, течна грижа, орална течност, течност за грижа за косата, дезинфектант, течност за грижа за кожата, дезинфектант, фон дьо тен, антифриз, измиване на коса, измиване на очи, хранителна течност, инжекционна течност, пестициди, лекарство , почистване, душ гел, парфюм, готварско масло, смазка и специална индустрия

Company Information

production process

cooperative customer

Product case

production line

packing and shipping

FAQ


Hot Tags: полуавтоматична хоризонтална пневматична машина за пълнене, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също