Пневматична полуавтоматична машина за пълнене с една глава

Пневматичната полуавтоматична машина за пълнене с една глава (пневматично задвижвана) е подходяща за пълнене на различни вискозни течни продукти като сметана, ежедневни химикали, лекарства, храни, пестициди и др. Вътрешната повърхност на бункера и тръбите е изработена от SUS316, който достига GMP стандарт и е силно антикорозионно. Можете да поставите сос вътре, без да се притеснявате за санитарния проблем. Устройството за пречистване на въздуха предотвратява скорошното износване на цилиндъра на машината. Режимът на автоматично ръчно превключване позволява на машината да работи автоматично или мануално.

Информация за продукта

3. Product description.jpg


Пневматичната полуавтоматична машина за пълнене с една глава (пневматично задвижвана) е подходяща за пълнене на различни вискозни течни продукти като сметана, ежедневни химикали, лекарства, храни, пестициди и др. Вътрешната повърхност на бункера и тръбите е изработена от SUS316, който достига GMP стандарт и е силно антикорозионно. Можете да поставите сос вътре, без да се притеснявате за санитарния проблем. Устройството за пречистване на източника на въздух предотвратява скорошното износване на цилиндъра на машината. Режимът на автоматично ръчно превключване позволява на машината да работи автоматично или по мануал.Основна характеристика:


1. Пневматичната полуавтоматична машина за пълнене с една глава може да се използва за течен среден материал и материал с висок вискозитет, като крем.


2. Пълно-пневматичен дизайн, всички елементи се управляват чрез компресиране на въздуха. Така че той може да се противопоставя на взривозащита и има висока сигурност.


3. Няма статично електричество, няма нужда да се свързвате към заземяване (заземяване).


4. Бутален корпус от неръждаема стомана и твърдо устройство за контрол на обема правят висока прецизност до ± 1% (според максималния обем на пълнене).semi-auto filling machine.jpg

filling machine appli.jpg


6. technical data.jpg

МоделYHGZJ-60YHGZJ-125YHGZJ-250YHGZJ-500
Обхват на пълнене5-60мл10-125мл25-250мл50-500мл
Скорост на пълнене4-30b / min4-30b / min4-30b / min4-30b / min
Бункер30L30L30L50L
Въздушно налягане4-6 кг / см24-6 кг / см25-8 кг / см25-8 кг / см2
Прецизност на пълнене±1%±1%±1%±1%Hot Tags: пневматична полуавтоматична машина за пълнене с една глава, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също