Пневматично оборудване за пълнене на крем за мигли

Пневматично оборудване за пълнене на крем за мигли

Той е особено подходящ за вакуумно пълнене под налягане на материали с лош вискозитет и течливост. Той приема автоматичен ъглов ротационен клапан и интелигентна контролна маса на програмируема машина за пълнене, за да контролира обема на пълнене, за да постигне точността на обема на пълнене.

Информация за продукта

Pneumatic Mascara  Eyelash Cream Filling Equipment


Спиралата е козметика, която се прилага върху миглите. Целта е да направите миглите дебели, дълги и къдрави и да подобрите цвета на миглите. Обикновено се състои от две части, четката и тръбата, която съдържа цвета и четката. Самата четка е извита и изправена. Структурата на спиралата може да бъде разделена на кремообразна паста и прахообразна паста.

Спиралата за спирала ще се напълни със спирала в производствения процес след напълване на материала в контейнера за спирала.


mascara filling machine

filling nozzle


Кутията се пълни през кофата за дозиране, кофата за съхранение и нагнетателната дюза, свързани към кофата за съхранение, и бутилката се довежда до положението на дюзата за изхвърляне от конвейерната лента за пълнене.

Тъй като спиралата за спирала е пълна със спирала, тя обикновено е по-дебела, защото е по-дебела. Следователно, когато се напълни, емулсионната паста се нагрява и може да се постави в относително голямо състояние на потока, а налягането е относително голямо, така че да може да се опакова за кратко време.

Въпреки това, в процеса на добавяне, след като част от пастата се напълни, ще има остатъчна част върху дюзата за изхвърляне. Тази част ще се втвърди на вътрешната стена на нагнетателната дюза преди следващото впръскване, което ще повлияе на скоростта на пълнене на нагнетателната дюза след дълго време или дори ще я блокира. Освен това пастата върху вътрешната стена също ще повлияе на качеството на последващото пълнене。


Този продукт се използва главно за количествено пълнене на козметични суровини (течност / паста). Топриема еднократен и полуработен работен режим на крачен превключвател. Чрез количествено пълнене,необходимият капацитет може да бъде точно зададен и стойността на грешката е малка, което отговаря на нуждите на клиентите.


Модел

YHF-4

Обхват на пълнене

2-50g

Обхват на въздушното налягане

6 кг / см2

Скорост на пълнене

20-30 B/m

Прецизност на пълнене

±1%

Бункер

5Lmascara filling machine mascara filling  machine
Блясък за устни, течна основа и други течни или паста материали. Методът на работа е прост,

лесен за почистване, а обхватът на приложение е широк. Той има голяма практичност и предимства за различни

и разнообразни потребители.Hot Tags: пневматична спирала за пълнене на мигли за мигли, доставчици, производители, фабрика, покупка, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също