Ръчна машина за пълнене на сос

Ръчна машина за пълнене на сос

Машината за пълнене е специално проектирана от фирмата Yuhang, за да е подходяща за различни вискозитетни течни, кремави и паста материали във всички видове индустрии като шампоан, течен сапун, препарат, масло, паста за зъби, гел, крем BB, грижа за кожата, крем за фон дьо тен, соев сос, вино и вода и т.н. Дизайнът му цели да отговори на различното търсене от клиента, причинено от инвестиции в труда, разходи, метод на работа и продуктово изискване и др.

Информация за продукта


Vertical

Пневматичната машина за пълнене на паста се използва широко в областта на медицината. Повечето от машините за пълнене използват въздушен цилиндър, за да екструдиране и поставяне на бутилката на принципа на въздушното налягане.


Традиционната машина за пълнене на паста обикновено използва поне два цилиндъра, един за тласкащи материали и един за екструдиране на материали. Тялото на пастата се вкарва в цилиндъра на цилиндъра на екструдирането чрез цилиндъра на стифиращ материал и след това тялото на пастата се екструдира от цилиндъра за екструдиране. Целият процес изисква две бутилки да си сътрудничат тясно, което не само усложнява структурата на оборудването, но също така увеличава разходите за оборудване.


Затова, за да се решат горепосочените проблеми, бяха направени редица подобрения.8

Ръчно и автоматично превключване

Машината за пълнене на паста е автоматична система за пълнене, която използва сгъстен въздух като мощност и се състои от точни пневматични компоненти. Той има проста структура, чувствителен и надежден действие, и удобна настройка. Подходящ е за различни течности, вискозни течности и пълнеж от паста. Подходящ е и за работа в запалима и експлозивна среда. Това е най-идеалното оборудване за пълнене на фармацевтични, химически, хранителни, козметични и други индустрии.


Пълненето на машината е разделено на автоматично и ръчно. Когато се използва ръчен режим, само устата на бутилката се подравнява с отвора за пълнене и педалът се натиска ръчно. Когато се използва автоматичен режим, бутилката трябва да се постави под изпускащия се порт. Когато превключвателят за смяна се завърти на автоматичен режим, пълненето ще започне и бутилката ще бъде подменена навреме.


Когато се установи, че измерването не е стабилно по време на пълнене, е необходимо да се провери клапана за подаване, който може да бъде захванат от примеси, което води до свободно уплътняване и засягане на обема на пълнене. Изтичането в долната част на блока на цилиндъра показва, че пръстенът за уплътнение на буталото се носи и трябва да бъде заменен.


МоделYHGZ
Налягане при шофиране0.2-0.45 0.45 0.45 0.45 0,20
Консумация на въздух0.3m³ / мин
Капацитет20-30б/мин


Прилагането:

Кухня: Сос, кетчуп, мед Грижа за кожата: Крем за ръце, крем за лице, лосион ежедневен: Маска за коса, детергент, шампоан

 

    Cosmetic cream
Hot Tags: Ръчна машина за пълнене на сос, доставчици, производители, фабрика, купуване, персонализирано, цена

Запитване

You Might Also Like