Спирала машина за пълнене на лак за нокти

Спирала машина за пълнене на лак за нокти

Тази машина се използва главно за количествено пълнене на козметични съставки (течност / паста), като се използва полуавтоматично пълнене от бутален тип, налягане на резервоара, укрепване на ликвидността на материалите за пълнене. Като количествено пълнене, точно задаване на капацитет и малка стойност на грешка, в съответствие с търсенето на клиенти.

Информация за продукта


 

    

Mascara filling machine
Механична функция на машината за пълнене:

Този продукт се използва главно за количествено пълнене на козметични суровини (течни / паста), пълнене с полуавтоматичен бутален превключвател за педали и добавяне на бутална плоча под налягане вътре в цевта, за да се направи спиралата равномерна в процеса на пълнене, а резервоарът за зареждане запълва въздушното налягане, за да се подобри мобилността на пълнежа. Също така е лесно да се почиства. Чрез начина на количествено пълнене на буталото, необходимият капацитет може да се настрои точно, а стойността на грешката е малка, която отговаря на нуждите на клиентите.        mascara filling machine      filling nozzles


Дюзата има смукателна машина, която няма да остане материал. Количественият клапан и тръбопроводът могат лесно да бъдат заменени и почиствани.

При добавяне на суровини, цевта има функция на отработени газове и няма да има експлозия на газ по време на пълнене.


Модел

2 Дюзи машина за пълнене на спирала (серия MS-02)

Размер на външния вид

700Mx400Mx1500MM

Сила на барабана под налягане

15 000 000 00

Материал на корпуса

възприема дизайн алуминиев профил

Захранване

AC220V / 1φ / 50Hz

Производителността

20-22 спирала на минута


Тази машина е подходяща за не е необходимо да се нагрява вискозни продукти, като лак за нокти, фундаментна течност, спирала и др.

Количествената настройка е удобна и количеството на пълнене може да се промени чрез завъртане на бутона.

Тази машина е специално проектирана за пълнене на пасти с висок вискозитет. Той има контрол на данните, удобна и бърза настройка, точни количествени, без запълване на пори и е особено подходящ за пълнене на непрозрачни или неправилни продукти с форма на спирала.


mascara filling  machine mascara filling machineHot Tags: спирала машина за пълнене на лак за нокти, доставчици, производители, фабрика, купуване, персонализирано, цена

Запитване

Може да харесаш също