Машина за пълнене на мед с пръчка за храна

Машина за пълнене на мед с пръчка за храна

Мазна паста полуавтоматична машина за подаване Описание: Тази серия машина за пълнене е външна усъвършенствана машина за пълнене на технологични продукти и иновативни продукти, нейната структура е проста и разумна прецизност, лесна за работа, лесна за употреба конструкция в по-съответствие с изискванията ...

Информация за продукта

Vertical
Опаковането на течни продукти заема голяма част от опаковъчната индустрия, което се дължи на широката гама от индустрии, които се занимават с течни опаковки, като сода, сок, мляко, минерална вода, бира, плодово вино и др.


Какво е машина за пълнене?

Така наречената машина за пълнене е да се поставят течни продукти в контейнерните машини за опаковане.

Според вискозитета на течните продукти може да бъде разделена на:

1. Течност: всяка течност, която може да тече през кръгова тръба при определена скорост под действието на собствената си гравитация.

2. Semifluid: полу-течност, която може да тече в кръгова тръба под налягане, по-голямо от собствената си гравитация. Като доматен сос, мляно месо и др.

3. Вискозна течност: ако вискозитетът на продукта надвишава 10000 сантипоза, той не принадлежи към обхвата на течността и полу-течността.

Съгласно различните принципи на пълнене и количествени основни функции, течните храни могат да имат следните три вида различни форми на опаковане:

1. Първо запълване и след това количествено определяне

2. Първо количествено и след това пълнене

3. Пълнене при количествено определяне


Тази машина за пълнене на серии (Машина за пълнене на паста) е чуждестранна усъвършенствана трансформация на технологиите за пълнене на машини и иновативни продукти, нейната структура е проста и разумна прецизност, лесна за работа, лесна за употреба конструкция в съответствие с изискванията на съвременното предприятие. Широко използван във фармацевтичната, козметичната, хранително-вкусовата промишленост и специалната промишленост, е течност с висок вискозитет, която поставя количествено пълнене на идеалното оборудване.


Модел
Машина за пълнене на YHGZ-паста
Захранване с напрежение
220/110V 50/60Hz
Мощност
10W /10W/ 10W
Точност на пълнене
≤±1%
Скорост на пълнене
4-60Затвоя /мин(вземете вода например)
Обем на пълнене
10-100/10-200/30-300/50-500/100-1000/50-2500/1000-5000ml
Оборудван с налягане на въздуха
От 0,4 до 0,6 МРа


Подходящ за тези продукти:

applicationHot Tags: мед пръчка храна паста машина за пълнене, доставчици, производители, фабрика, купуване, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също