Машина за пълнене с течност с мембранна помпа

Машина за пълнене с течност с мембранна помпа

Описание: Няма нужда от маслено уплътнение, няма масло вътре, няма замърсяване при пълнене на течност. Камерата на помпата е отделена от двигателя. Течността няма да проникне в двигателя, когато я използвате за дълго време, което значително удължава живота на помпата. уплътнява добре, бързо самозасмукващ се и стабилен.

Информация за продукта

2 heads Filling MachineИзползването на машина за пълнене на магнитна помпа на производствената линия е икономично и ефективно решение. Подобрява качеството и високата добавена стойност на оборудването, прави процесите на пълнене, затваряне, етикетиране, маркиране и други свободно прилагани и насърчава повече предприятия да видят широката перспектива на приложението на оборудването.


Развитието на автоматизацията предоставя добра възможност за развитие на машината за пълнене на магнитна помпа. Производствената линия е по-професионална и хуманизирана, спестява много работна ръка и е лесна за работа. Той наистина може да отговори на изискванията на съвременните опаковки и е по-широко използван в производствения процес на опаковане.


  1. Няма нужда от уплътнение, няма масло вътре, няма замърсяване при пълнене на течност.

  2. Камерата на помпата е отделена от двигателя. Течността няма да проникне в двигателя, когато я използвате за дълго време, което значително удължава живота на помпата.

  3. уплътнява добре, бързо самозасмукващ се и стабилен.


Волтаж
AC 220V / ± 5%
Мощност
40W
Точност
± 1.5%
Голям поток / единична помпа
GG gt; 1,44 л / мин


1

2


Ъгълът на огъване на тръбопровода не трябва да бъде твърде малък, което ще повлияе на потока на пълнене и точността на машината за пълнене на магнитна помпа;

Летливите течности трябва да се използват в циркулираща въздушна среда.


Не е възможно да се използва тази машина за пълнене на продукти с висок вискозитет, тъй като тя се задвижва от магнитна помпа.

Ако е необходимо пълнене с крем, се препоръчва пневматична машина за пълнене.Hot Tags: мембранна помпа машина за пълнене на течности, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

You Might Also Like