Бутилирана машина за пълнене на алкохолни напитки

Бутилирана машина за пълнене на алкохолни напитки

Бутилирани алкохолни напитки Ръчна машина за пълнене Описанието на полуавтомощ алкохолен гел машина за пълнене: Висока точност на пълнене Приемане SUS304 или SUS316L неръждаема стомана напълно пневматично управление Лесно работа лесно почистване Идеален за пълнене на течност и течност с нисък вискозитет Бутилките ...

Информация за продукта


        Bottled Alcoholic Beverages Manual Filling Machine

 

Описанието на бутилираната машина за пълнене на алкохолни напитки:

Като една от основните категории машини за пълнене на течности днес, пневматичната машина за пълнене има огромни предимства, че има супер дълъг експлоатационен живот, стабилен принцип на работа и качество на твърдата машина. Той е идеална фабрика оборудване за малки партида производство, и може да се използва като допълнително оборудване за големи автоматични линии за пълнене.

Принципът на работа на пневматичната машина за пълнене е, че източникът на захранване - сгъстен въздух навлиза във въздушния цилиндър, след това въздушният цилиндър задвижва буталото да се движи напред и назад, така че материалът да се засмуква в цилиндъра за съхранение поради разликата в въздушното налягане, се изтласква навън.

Доставяме машини за пълнене на помпи и машини за пълнене на цилиндри, за да осигурим най-доброто решение за различни течности (не-вискозна и вискозна) и паста. Ако има някаква нужда от помощ, моля не се колебайте да ни пишете.


Висока точност на пълнене

Приемане sus304 или SUS316L неръждаема стомана

Напълно пневматичен контрол

Лесно почистване на работата

Идеален за пълнене на течност и течност с нисък вискозитет


Filling nozzle
Vavle


padelМодел
YHGZ
Точност на пълнене
≤±1%
Скорост на пълнене
4-25 Бутилка / мин (вземете вода например)
Обем на пълнене
10-100/10-200/30-300/50-500/100-1000/50-2500/1000-5000ml
Оборудван с налягане на въздуха
От 0,4 до 0,6 МРа


Бутилираните алкохолни напитки ръчната машина за пълнене може да запълни:

application


Hot Tags: бутилки с алкохолни напитки ръчна машина за пълнене, доставчици, производители, фабрика, купуване, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също