Алкохол шампоан Течна машина за пълнене на продукти

Машината за пълнене YUHANG приема вносни машинни бутала и цилиндър, които са изработени от SUS304 и PTFE, Отлично квалифицирани вносни компоненти и перфектен механичен дизайн гарантират водещата си позиция сред машините с кумета. Машина за пълнене YUHANG новият вертикален дизайн, лек и лесен.

Информация за продукта

Описание на продукта:

Yuhang Алкохол шампоан Течен продукт пълнене машина е направена от вносни части, бутало, SUS304 и ptff. Машината за пълнене на течен продукт за алкохолен шампоан нова вертикална машина за пълнене е проста, удобна и лесна за почистване. Материалът е SUS304, който отговаря на GMP стандарта и има характеристиките на висока устойчивост на корозия и киселинност. Алкохол шампоан за течни продукти пълнене машина се използва широко в много индустрии като кометична фабрика, daliy-commodity, серия от напитки промишленост и така нататък!

Pneumatic Filling machine.jpg

Filling machine.pngПълненето на бункери с голям капацитет е подходящо за пълнене на материали с висок вискозитет. Буталото + гравитацията се използва за засмукване на материала в цилиндъра за прецизно пълнене.

Бункерът е разглобяем, разтоварва се бункера и монтира тръбата за засмукване на въртящия се вентил, за да се реализира автоматичното засмукване и количествено пълнене в същото време

Подходящ за различни вискозни материали и гранулирани материали.

Той приема чист пневматичен дизайн, разумна конструкция дизайн, безопасност и удобство.

Вътрешната страна на цилиндъра е запечатана с маслени уплътнения, които са устойчиви на корозия, устойчиви на висока температура, устойчиви на износване, и имат по-добра производителност от О-пръстените.


ръководството на продукта:

Звуковото тяло\лепкава машина за пълнене на тялото \ течност се използва за материали като супа от сос, сос, гел, грес и мазнини и е подходяща за храни, козметика, медицина и химически, напитки и други индустрии. Контактната част на материала е изработена от цялата неръждаема стомана, която е чиста и хигиенична, удобна за разглобяване и измиване, точно измерване и проста работа. Той се използва широко в малки предприятия и индивидуални потребители.

Тъй като частите на тази машина в контакт с материали са изработени от неръждаема стомана, тя има анти-бродерия и устойчивост на корозия. Като паста за зъби, мехлем, балсам, сок, сладко, лак за обувки, боя, мастило, напитка, паста, снежинка, студен крем, крем за коса, масло, моторно масло, алкохол, пестициди, PS версия почистване крем и други материали.

Функции:

1. Частта в контакт с материала е изработена от неръждаема стомана.

2. Обемът на пълнене може да бъде регулиран произволно в рамките на определения диапазон.

3. Малка грешка при измерването.

4. Използвайки пневматична работа, тя може да се използва в различни среди.

5. Удобна работа, надеждна употреба и може да работи с монтажни линии или да работи самостоятелно.

Filling machine (2)

Принцип на работа:
1. Чрез движението на цилиндъра на напред и назад, за да се направи буталото, което се намира в цилиндъра, да се движи в посока на реципрочност, така че да се породи отрицателното налягане в предната част на гръдния кош на цилиндъра
2. Буталото се изтегля назад, когато цилиндърът се движи напред, материалният цилиндър е нанесен отрицателно налягане, материалите в цевта се притискат в подаващата тръба чрез натиск и се вкарват в тръбата на материала през еднопосочен клапан на материали за подаване и разтоварване.
3. Буталото се задвижва напред, когато цилиндърът се движи назад, материалите се пресоват и се заточват в разтоварителна тръба през еднопосочен вентил на разтоварителни материали, тнвенно напълнени в празната бутилка, която трябва да се напълни, след което веднъж се запълва.
4. Това е едно просто действие за всеки път на пълнене на буталната машина за пълнене, така че има много висока точност и стабилност на пълненето на всеки обикновен контейнер.Профил на фирмата:

Гуанджоу YUHANG автоматизация машини технологии Ко ООД, основана през 2000 г., има голяма фабрика в провинция Jiangsu, Китай, която доставки производствени машини. Машината произвежда предимно козметика и ежедневни фини химикали, фармацевтични и хранителни професионални комплекти оборудване, от обработка на вода до емулгираща машина, смесване на тенджери и машина за пълнене и етикетиране и др.

Имаме не само отлични инженери, но и група от отлични чуждестранни търговци на търговски услуги. Можем да препоръчаме най-подходящите продукти, които да отговарят на нуждите на клиентите. Придържайки се към бизнес философията на "първо клиент, първо почтеност", ние предоставяме на клиентите най-интимно и професионално техническо обслужване и следпродажбено обслужване.

Ние вярваме, че нашата машина ще бъде вашият най-добър избор

YUHANG company


Доставка:


Delivery..jpg

Ние използваме дървени кутии, които могат да издържат на транспорт на дълги разстояния

Delivery.jpg

Ние използваме дървени кутии, които могат да издържат на транспорт на дълги разстояния


FAQ

faq (2)


Hot Tags: Алкохолен шампоан Течен продукт пълнене машина, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също