Машина за пълнене на тежести

Гравитационна машина за пълнене Описание на машината за пълнене на гравитацията Дизайнът на тази машина възприема високата комбинация от зрели технологични умения от дома и на борда, както и комбинация от инженери вдовица и опит. Които могат да се използват за пълнене на различни продукти с вискозитет като вода ...

Информация за продукта

Машина за пълнене на тежести

Описание на машината за пълнене на тежести

Дизайнът на тази машина възприема високата комбинация от усъвършенствани технологични умения от дома и на борда, както и комбинация от инженери вдовица и опит. Което може да се използва за пълнене на различни продукти с вискозитет, като например инжектиране на вода, полутечна течност и мехлем и т.н. Той се използва широко за пълнене на продукти като хранителни продукти, козметика, мазнини, ежедневна химическа промишленост, детергенти, пестициди и химикали промишлеността и т.н.

Gravity Filling Machine1.jpg

Gravity Filling Machine2.jpg


Параметър на машината за пълнене на тежести

QZD

YHZDGZ-HS

Скорост на запълване

80-100 бутилки / мин (250 ml / десет глави)

Пълна прецизност

± 1%

Размер на тялото на цилиндъра

25-250ml, 50-500ml, 100-1000ml, 250-2500ml

Въздушен доставчик

5 - 7 кг / м2

Работно напрежение

220V

тегло

950 кг

Измерение

2000 × 810 × 2200мм


Характеристика и предимство на гравитационната машина за пълнене

1. Главите за пълнене (4 глави, 6 глави, 8 глави или 10 глави) могат да бъдат избрани според вашите производствени мощности. Кое е много удобно за разкомплектоване, монтаж или почистване.

2. Начинът на пълнене е гравитационно пълнене, ако има малък капацитет на продукта, който е много икономичен, напротив, може да се приеме и методът на пълнене на буталото. И двата вида могат да се използват за запълване на решения от различен тип, без да е необходимо да се добавят резервни части.

3. Можем да персонализираме матрицата според размерите на бутилката за пълнене, за да избегнем падането на бутилката или да намалим грешката при пълненето.

4. Запълване на дюзите дизайн анти-капково устройство, така че няма изтичане и пълнене с висока точност, напълно не получават бутилка, без пълнене.

Приложна сцена на машина за пълнене на тежестта

Машината е широко използвана за пълнене на малко количество течности, като храна, фармация, ежедневни продукти за здраве, пестициди, козметика и лепило. И тази машина може да бъде свързана с други машини, като машината за затваряне става изцяло автоматична линия. Това е широко спестяване на много разходи за труд.

Пакет от машина за пълнене на тежестта

image005.jpgМайонеза емулгираща хомогенизираща машина6 (002) .jpgimage009.jpg


Сертифициране на машина за пълнене на тежести

Нашата компания проведе концепцията за услугата "Качеството е корен, както и услугата е принципът", като по този начин нашите машини ще бъдат персонализирани според GMP стандарт и всички машини отговарят на CE и TUV.

Gravity Filling Machine6.jpgGravity Filling Machine7.jpg

ЧЗВ

1. Вие сте фабрика ли? Колко работници имате?

Да, ние сме фабрика. Нашата фабрика се намира в провинция Gaoyou Jiangsu. Почти 150 души работят в продължение на 17 години. И ние също имаме нашите офиси и щанд в Гуанджоу, който е в близост до летище Baiyun.

2. Как можете да контролирате качеството и доставката?

Цялата нашата машина ще бъде тествана преди опаковането и ще приемем здравата дървена опаковка, която е много сигурна за дълги доставки.

3. Какви са условията за плащане?

L / C и T / T, 40% депозит и 60% баланс преди доставка.

4. Какво ще кажете за услугата след продажба?

Гаранция: Ние предлагаме една година гаранция за нашите машини и инженер е на разположение в чужбина.

Инсталация: Нашите инженери ще бъдат назначени според вашите изисквания. Но вие трябва да платите самолетни билети за пътуване и да организирате настаняване за тях.

Поддръжка: Ръководството и видео на машината, за да покажете как да решите проблема, когато имате нужда от помощ в гаранционното време. И ако има голям проблем, нашите инженери ще бъдат изпратени и разходите трябва да бъдат платени от вашата компания.


Hot Tags: гравитационна машина за пълнене, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също