машина за пълнене с много глави

Серия автоматични машини за пълнене, подходяща за напитки, сокове, масла, течни подправки, козметични продукти за грижа за косата, детергент, смазочно масло, пестициди и други течни количествени пълнежи, без ограничение от типа бутилка.

Информация за продукта

Машината за пълнене с много глави е подходяща за различни вискозни и не вискозни и корозивни течности, широко използвани в растителни масла, химически течности, ежедневна химическа промишленост количествено пълнене с малки опаковки, линейно пълнене, електромеханичен интегратонен контрол, подмяна на видове е доста удобен, уникален дизайн , превъзходни характеристики, други в съответствие с концепцията за международни машини и оборудване.

auto filling machine

Описание на продукта:

1. Системата за регулиране на пълненето се състои от двигател с променлива честота, PLC, сензорен екран, електромагнитен клапан, цев, изпълнителен механизъм и други комбинации. Чрез настройка на управлението е удобно да се регулира, лесно да се работи и точно;

2. Системата за позициониране на контейнера се допълва от въздушен цилиндър. Клиентите могат да регулират според различни спецификации и различни форми на контейнери. Методът е прост и позиционирането е точно.

3. Системата против капене приема управление на цилиндъра. Когато отворът за пълнене е блокиран, устройство за циркулация на резервоара за изтичане се използва за допълнително преодоляване на явлението на изтичане.

4. Някои материали за пълнене се пълнят лесно с въздушни мехурчета. За да разрешим проблема с балончетата, проектирахме дюза за пълнене на външния щепсел и използвахме" PLC" програма за управление на функцията на страната на пълнене от цялата страна на пълнене, за да направи измерването на пълнежа по-точно.


Технически параметър:

МоделYHZDGZ-HS (6-8-10 глави)
Скорост на пълнене80-100 b / min (250 ml / 10 глави)
Прецизност на пълнене±1%
Размер на корпуса на цилиндъра25-250ml / 50-500ml / 100-1000ml / 250-2500ml
Air Suppier5-7 кг / м²

Измерение/

Тегло

2000X810X2100mm

950кг

Информация за компанията:

Нашата компания е специализирана във всички видове машини за козметична, ежедневна стока, хранителна и фармацевтична промишленост, като течна смесителна машина, вакуумен емулгиращ смесител, серия RO за обработка на вода и пълнене и др., Които отговарят на стандарта GMP. Услугата, която можем да предложим, включва проектиране, производство, инсталиране, поддържане и модернизиране на технологиите на машини и съоръжения. Ние имаме не само професионален технологичен екип, но също така имаме около 20-годишен производствен опит в тази индустрия.

Company Information

showroom1

showroom2

showroom

Production ProcessПроизводствен процес:


-Проектиране

-Плазмено рязане

-Въртене

-Заваряване

-Полиране

-Електрическа селекция

-Хомогенизатор избор

-Сглобяване

-Отстраняване на грешки

-Завършете и доставка


Опаковане и доставка


-Машинно почистване

-Защита срещу ръжда

-Безопасен памук против сблъсък

-Опаковане

-Опаковка от шперплат

-Зареждане на контейнер


Packing and delivery


team


Hot Tags: машина за пълнене с много глави, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също