Оборудване за пълнене

Оборудване за пълнене

Машината за пълнене на пасти е автоматична система за пълнене, използваща сгъстен въздух като мощност, съставена от прецизни пневматични компоненти, с проста структура, чувствително и надеждно действие, удобна настройка, подходяща за всички видове течности, вискозни течности, пълненето с паста също е подходящо за работа в запалима и експлозивна среда, това е най-идеалното оборудване за пълнене за фармацевтичната, химическата, хранителната, козметичната и други индустрии.

Информация за продукта

Horizontal Filling Machine

Нов хоризонтален дизайн, леко и удобно, автоматично изпомпване, за по-гъста паста може да се напълни с бункер.

Функция за ръчно и автоматично взаимно превключване: Когато машината е в 0010010 "; автоматичен 0010010 "; състояние, машината натиска зададената скорост.

Автоматично непрекъснато пълнене. Когато машината е в 0010010 quot; ръководството 0010010 quot; състояние, операторът натиска педала за постигане на пълнене и ако педалът е натиснат през цялото време, той също става автоматично състояние за непрекъснато пълнене.

Система за пълнене против капене: Цилиндърът се движи нагоре и надолу по време на пълнене, задвижвайки главата. Цилиндърът се движи нагоре, главата е задушна нагоре, т.е. клапанът се отваря и започва да пълни материал; напротив, спира да се пълни. Освен това елиминира капенето и изтеглянето.

Цилиндърът и частта на тройника са с белезници, без специални инструменти, почистването с товарене и разтоварване е много лесно.

Company Information

cooperative customer

production line

production process

Product case

packing and shipping

FAQ
Hot Tags: оборудване за пълнене, доставчици, производители, фабрика, купи, персонализирано, цена

Запитване

Може да харесаш също