Машина за пълнене и затваряне

Машината за пълнене и затваряне е един вид автоматична производствена техника, подходяща е за течност с различен вискозитет. Пневматично пълнене с бутало, измерване на обема. Висока точност и ефикасност.

Информация за продукта

Машина за пълнене и затваряне

Въвеждане на машината за пълнене и затваряне

Машината за пълнене и затваряне е един вид автоматично производствено оборудване. Тази машина за пълнене е подходяща за течност с различен вискозитет. Приема пневматично бутално пълнене. Обемното измерване и превключвателят на близост контролират буталото до пълнене. Той може да гарантира точността на пълнене. Той широко се прилага за пълнене на хранителни, фармацевтични, ежедневни химически, пестицидни, козметични и други течни или вискозни кремове.

Машината за подаване, която направихме от внесената висококачествена неръждаема стомана, системата за управление и електрическите резервни части възприемаме световно известна марка, издръжлива и стабилна.

Машината за пълнене и затваряне приема метод на линейна бутилка, подадена в бутилка с различен размер или различна форма. Той може също да бъде оборудван с друга машина, като бутилка Unscrambler, машина за зареждане на капачки, машина за пресоване на капачки според производствените изисквания.

Машина за пълнене и затваряне1_ 副本 .jpg

Машина за пълнене и затваряне2 (001) .jpg

 

Характеристики и предимство

1. Измерване по обем, точно пълнене, когато контейнерът достигне предварително зададеното бутало за пълнене, буталото ще бъде избутано от главния статор на цилиндъра, за да генерира точно принудително пълнене към контейнера.

2. Когато течността лесно се изметне, можете да промените метода на пълнене, да накарате чучура за пълнене да се потопи на дъното на бутилката, за да намалите импулсивната сила, за да избегнете измет.

3. Машината е интегрирана електричество-светлина-газ, подкрепена от PLC софтуер, може да осъществи работа с невидимо пълнене и да извърши автоматично самопочистване.

4. За безопасност нашата машина ще бъде покрита с прозрачен капак, за да избегне праха. И ние сглобихме устройството за аварийно спиране. Когато отворите защитния капак, машината ще спре да работи.

 

Конфигурация:

Модел

YHQF-1-60

YHQF-1-125

YHQF-1-250

YHQF-1-500

YHQF-1-1000

Обхват на пълнене

5-60ml

10-125ml

25-250ml

50-500ml

100-1000ml

Идеален обхват на пълнене

25-60ml

50-125ml

100-250ml

200-500ml

300-1000ml

Въздушно налягане

4-6 кг / см 2

4-6 кг / см 2

5-8кг / см 2

5-8кг / см 2

5-8кг / см 2

Скорост на пълнене

0-30B / мин

0-30B / мин

0-30B / мин

0-30B / мин

0-30B / мин

Прецизност на пълнене

± 1%

± 1%

± 1%

± 1%

± 1%

самосвал

30L

30L

30L

50L

50L


Приложение:

Храна: ликьор, плодов сок, соев сос, фъстъчено масло, кетчуп, плодово сладко.

Ежедневно химическо вещество: Шампоан, Душ гел, лосион за тяло, перилен препарат, сапун за ръце.

Козметика: Парфюм, крем за лице, лосион, крем за ръце, Течен пудра фон дьо тен.

Лекарствена: Лекарствена течност, сироп за кашлица, дезинфектант, мехлем.

Машина за пълнене и затваряне4.jpgМашина за пълнене и затваряне5.jpgМашина за пълнене и затваряне8.jpg

Машина за пълнене и затваряне3 (001) .jpgМашина за пълнене и затваряне7.jpgМашина за пълнене и затваряне6.jpg

 

Опаковка и доставка:

Всички наши машини ще имат тройна защита: опаковъчен филм, памук против сблъскване и калъф PLY от дърво. За да се избегне водата и да се намалят сблъсъците.

Обикновено машината, която ще доставим по море, но приемаме и въздушния транспорт и сухопътния транспорт.

Машина за пълнене и затваряне9_ 副本 .jpgМашина за пълнене и затваряне10_ 副本 .jpg


За нас

За да станем лидер в тази индустрия, ние се стремим да създадем първокласни продукти и да предоставим на клиентите най-доброто обслужване от създаването си. 17 национални патента, сертифициране CE и проверка на системата за управление на качеството ISO9001 са доказателство за нашия ангажимент за качеството на продукта. Добре обучен екип по продажбите е нашата гаранция за обслужване на клиенти. Нашите клиенти могат да се насладят на едногодишни гаранционни услуги, комисионни услуги, обучения, поддръжка. Нашите цели ще останат същите за миналото, в настоящето и в бъдещето.

 

 


Hot Tags: машина за пълнене и затваряне, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също