Автоматична машина за пълнене високопроизводителни бутални тип

Автоматична машина за пълнене високопроизводителни бутални тип

Серийният тип впръскване и гравитационната машина за нормална употреба на налягането е висококанална продукт, изследван и разработен от нашата компания. Подходящ е за продукти с различен вискозитет като инжектиране на вода, полу-течност и мехлем и др. Той е широко пристоен за пълнене на продукти в отрасли като храни, козметика, медицина, мазнини. химическа промишленост, препарат за почистване, пестициди и химическа промишленост и др. Чрез приемане на режим на пълнене на буталата, тя може да бъде пълен разтвор от различен тип, без да е необходимо да се добавят никакви резервни части.

Информация за продукта

Автоматична машина за пълнене високопроизводителни бутални тип

六头活塞式灌装机Описание на продукта:

1. Тази серия от машини имат компактна и разумна структура и красив външен вид.


2. Изработени от електрически компоненти от международно известни марки. След това главният работен цилиндър приема немски FESTO двоен работен цилиндър и магнитен прекъсвач.


3. Японският компютър Mitsubishi PLC, изработен от Тайван Фотоелектрично око Ормон и сензорен екран, като всички те осигуряват отлично качество и стабилна работа на машината.


4. Машината е лесна за поддръжка. Тя може лесно да бъде сглобен, разглобен и почистен без никакви инструменти. Лесно се регулира. За да се направи корекция на измерването, първо направи голяма корекция, за да се доближи до измерената стойност, и след това направи фина корекция. Разбираемо е, че ако няма стъклена бутилка, няма стъклена бутилка или недостатъчен обем на пълнене, пълненето не се извършва и измерването е точно.


5. Системата за пълнене на машината приема ролообразни бързи монтажни фуги. Целият цилиндър може лесно да бъде сглобен, разглобен и почистен нагоре и надолу без никакви инструменти. Опростен дизайн на конструкцията, удобна работа и поддръжка.


6: Цялата машина е изработена от храна SUS304 / 316L неръждаема стомана, която е безопасна и хигиенична и отговаря на SC изисквания.


7: Материал транспорт тръбопровод всички приема силикагел тръбопровод, и е устойчив на висока температура от 120 градуса, не съдържа пластификатор, и не се разлага при висока температура.Технически спецификации:

МоделYHZDGZ-HS (6-8-10 глави)
Скорост на пълнене80-100b / мин (250мл/10 глави)
Точност на пълнене±1%
Размер на тялото на цилиндъра25-250мл/50-500мл/100-1000мл/250-2500мл
Въздушно suppier5-7 кг/м²
Тегло950 кг
Измерение2000X810X2200mm


Информация за фирмата:

Company Information

Production Line

Production Case

Packing and Delivery

FAQ


Hot Tags: автоматична машина за пълнене високопроизводително бутални тип, доставчици, производители, фабрика, купувам, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също