Автоматична машина за пълнене на течности

Автоматична машина за пълнене на течности Описание на автоматичната машина за пълнене на течности Серията тип инжектиране тип / нормално натоварване с двойно предназначение гравитационен тип е висококачествен продукт, изследван и разработен от нашата компания. Подходящ е за продукти с различен вискозитет, като вода ...

Информация за продукта

Автоматична машина за пълнене на течности

Описание на машината за пълнене на течности за автоматизация

Машината за пълнене с двойно предназначение тип "впръскване тип / нормално налягане" е висококачествен продукт, изследван и разработен от нашата компания. Подходящ е за продукти с различен вискозитет като впръскване на вода, полутечна течност и мехлем и т.н. Той се използва широко за пълнене на продукти в хранително-вкусовата промишленост, козметиката, медицината, мазнините, ежедневната химическа промишленост, детергентите, пестицидите и химическата промишленост и т.н. Чрез възприемане на режим на пълнене на бутални линии може да се използва за зареждане на различни видове разтвори без необходимост от добавяне на резервни части.

image001.jpg

image003.jpg

Параметър на автоматична машина за пълнене на течности

QZD

YHZDGZ-HS (шест, осем и десет глави)

Скорост на запълване

80-100 бутилки / мин (250 ml / десет глави)

Пълна прецизност

± 1%

Размер на тялото на цилиндъра

25-250ml, 50-500ml, 100-1000ml, 250-2500ml

Въздушен доставчик

5 - 7 кг / м2

Работно напрежение

220V

тегло

950 кг

Измерение

2000 × 810 × 2200мм


Характеристика на автоматична машина за пълнене на течности

1. Машината може да се поддържа удобно. Тя може лесно да бъде сглобена, разглобена и почистена без инструменти. Регулирането е удобно. За корекцията на измерването първо трябва да настроите голяма скала, за да се доближи измерването и след това да извършите фина настройка.

2. Системата за пълнене на машината използва санитарен конектор за бърз монтаж. Целият цилиндър може лесно да бъде сглобен, разглобен и почистен от горе до долу без инструменти. Структурата е лесна за проектиране и е удобна за експлоатация и поддръжка.

3. Може да се разбере, че няма пълнене в случай на липса на бутилка или бутилка или недостатъчна бутилка и точно измерване.


Предимство на автоматичната машина за пълнене на течности

1. Серията машини имат компактен и разумен дизайн с перфектен външен вид.

2. Той е изработен от електрически компоненти на международно известни марки. Основният задействащ цилиндър приема Германия FESTO двоен задействащ цилиндър и магнитен прекъсвач.

3.Japan Mitsubishi PLC компютър, Omron снимка на електрически око и сензорен екран, направени в Тайван, всички от които са гарантирани отлично качество и постоянно стабилна работа на машината.


Приложна автоматична пълнеща машина за течни продукти

Той се прилага широко за запълване на продукти в такива отрасли като храни, козметика, медицина, мазнини, ежедневна химическа промишленост, перилен препарат, пестициди и химическа промишленост и др.

image005.jpg

Пакет от автоматична машина за пълнене на течности

Вътрешна опаковка

PE фолио обвивка като цяло

Фитингите са опаковани в отделна PE торба.

Резервните части се доставят в чанта.

Ъглите са добре увити и защитени с хартия от синтетични влакна, за да се избегне възможна драскотина.

Външна опаковка

Шперплатов корпус

Силен и солиден

Палета отдолу за по-лесно натоварване и разтоварване на контейнера

Майонеза емулгираща хомогенизираща машина6 (002) .jpgimage009.jpg

Сервиз след продажба

Вече имаме достатъчно опит в тази индустрия, нашата технология е много зряла. След като направите поръчката от нас, ще Ви предложим подробна ръчна работа, а видеоклиповете, които ще ви покажат как да избегнете проблеми с работата на труда или пренатоварването и как да промените резервните части, е много лесна за работа.

И преди машинното изпращане, всяка машина трябва да премине всички тестове и проверки и технологичен запис. Бихме предпочели нашите клиенти да дойдат да тестват нашите машини заедно, ние ще уредим нашия инженер да ви обучи, ние ще покажем как да се избегне и да се реши някакъв възможен малък проблем, случващ се при неправилна работа. Ако тези проблеми се случват, докато го използвате, можете да решите сами, което няма да забави времето за производство.

След като някои техници не можаха да решат сами, морският инженер щеше да изпрати във вашата страна, за да ви помогне да работите с вашето разрешение.

image011.jpg


ЧЗВ

1. Кое ниво на качество са вашите продукти?

В момента имаме сертификат CE и TUV.

2. Какъв е времето за доставка на вашата машина?

Като цяло, времето за доставка на нашата машина е около 35 дни, персонализираната машина ще бъде доставена като договаряне с нашите клиенти.

3. Може ли машината да бъде персонализирана според нашата нужда, като например поставянето на нашето лого?

Със сигурност нашата машина може да бъде персонализирана според вашите нужди.

4. Мога ли да знам кое плащане ще бъде прието от вашата компания?

40% TT като депозит в аванс, 60% излишък трябва да бъде платено преди доставката.
Hot Tags: автоматична машина за пълнене на течност, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

You Might Also Like