Автоматична бутилка за пълнене и капачка машина

Автоматична бутилка за пълнене и капачка машина

Автоматична бутилка пълнене и капачка машина Въведение: Автоматична бутилка за пълнене и затваряне машина е най-разпространеното производствено оборудване в козметични, хранителни, химически промишлени.Може да се адаптират различни продукти вискозитет Като пълнене на голямо количество крем, лосион, течност и др .. ,

Информация за продукта

Автоматична машина за пълнене и запечатване на бутилки

Въведение :

Автоматичната машина за пълнене и затваряне на бутилки е най-разпространеното производствено оборудване в козметичната, хранителната и химическата промишленост. Може да се адаптира към различни продукти с вискозитет като пълнене на голямо количество крем, лосион, течност и т.н. Машината за пълнене може да работи с машината за зареждане на капачки, машина за натискане на капачки и машина за завинтване на капачката, за да се формира пълното производство на пълнене. Помогнете за намаляване на разходите за труд и ускоряване на производството.

Машината за пълнене може да се проектира като пълнене с единична дюза, двойно пълнене с дюзи, максимум десет дюзи. Клиентът може да избере различен тип според капацитета си.

automatic bottle filling and capping machine1_副本.jpg

Характеристика

1. Измерване по обем, много точна, когато контейнерът достигне предварително определеното бутало за пълнене, буталото ще бъде натиснато от главния цилиндър, за да се генерира точно принудително пълнене към контейнера.

2. Когато течността лесно изсъхне, можете да промените начина на пълнене, направете пълнене на гърлото за пълнене до дъното на бутилката, за да намалите импулсивната сила, за да избегнете изпотяване.

3. Машината е интегрирана с електричество-светлина-газ, поддържана от PLC софтуер, може да реализира невидима работа на пълнене и да извършва автоматичното самопочистване.

Предимство:

1. Материалът на нашата автоматична машина за пълнене и затваряне приема висококачествена неръждаема стомана SUS304 / SUS316L. Напълно отговарят на стандарта за ДПП.

2. Всички цилиндър и електронни резервни части на тази машина за пълнене ние приемаме внесени световно известни марки, трайни и работни стабилни.

3. Цялата машина е произведена от нашата фабрика, която се намира в провинция Дзянсу, качеството на нашата машина е гарантирано.

Конфигурация

Модел

YHGZJ-6G

Диапазон на пълнене

<600>

Скорост на пълнене

30-60 (B / MIN)

Пълна прецизност

± 15 гр

мощност

,75kw

Ограничаване на захранването

,75kw

Диаметър на капачката

φ40mm

Работно напрежение

220V

Работно налягане

5 ~ 7 (кг / см)

Консумация на въздух

0,5 (m 3 / min)

Нето тегло

650 кг

Измерение

3000 × 870 × 1700мм


Приложение:

1. Козметика: крем за лице, слънцезащитен крем, подправка, лосион

2. Ежедневна употреба: шампоан, душ гел, детергент

3. Храна: сос, сок

automatic bottle filling and capping machine_副本.jpg

automatic bottle filling and capping machine3_副本.jpg


Опаковане и доставка

Цялата нашата машина ще има тройна защита: Опаковъчно фолио, памук против сблъсък и дървена кутия PLY. За да избегнете водата и да намалите сблъсъците.

Обикновено машината ще доставяме по море, но също така приемаме въздушния и сухопътния транспорт.

automatic bottle filling and capping machine4_副本.jpgautomatic bottle filling and capping machine5_副本.jpg


ЧЗВ

Q1: Какво трябва да направя, ако не можем да управляваме машината, когато я получим?

A: Ръководство за експлоатация и демонстрация на видео, изпратено заедно с машината, за да дадете инструкции. Освен това имаме професионална група след продажбата на сайта на клиента, за да решим всички проблеми.

В2: Как мога да получа резервни части на машини?

О: Ще изпратим допълнителни комплекти резервни части и аксесоари (като сензори, отоплителни тела, уплътнения, O-пръстени, кодове за кодиране). Неихроматичните повредени резервни части ще се изпращат безплатно и ще се доставят безплатно в рамките на 1 година гаранция.

Въпрос 3: Как мога да гарантирам, че получавам висококачествена машина?

О: Като производител, ние имаме строг надзор и контрол на всяка производствена стъпка от закупуване на суровини, марки, които избират за обработка на части, монтаж и тестване.


сертифициране

automatic bottle filling and capping machine6_副本.jpgHot Tags: автоматична бутилка пълнене и тапинг машина, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също