Автоматизирана машина за пълнене

Автоматизирана машина за пълнене Описание на Автоматизирана машина за пълнене Aerospace Enterprise предлага производствена линия за козметични, ежедневна употреба стоки, хранителни и медицински industries.our компания е успешен производител и доставчик, ние се посвети на производствената линия в продължение на много години, ние се надяваме ...

Информация за продукта

Автоматизирана машина за пълнене

Описание на автоматизираната машина за пълнене

Aerospace Enterprise предлага производствена линия за козметични, ежедневна употреба стоки, хранителни и медицински industries.our компания е успешен производител и доставчик, ние се посвещава на производствената линия в продължение на много години, ние се надяваме, че имаме възможност да предложим отлично обслужване и конкурентни цена за вас. Очакваме да стане вашият дългосрочен партньор в Китай.

Основната му характеристика: направена за инжектиране на вода, полутечна, мехлем и т.н .; приема бутална помпа за пълнене, управлява PLC програмната система и може да запълни различни бутилки в една машина за пълнене с бърза скорост и висока точност.

Automatic Filling Machine1.jpg

Automatic Filling Machine2.jpg


Параметър на автоматизирана машина за пълнене

QZD

YHZDGZ-HS (шест, осем и десет глави)

Скорост на запълване

80-100 бутилки / мин (250 ml / десет глави)

Пълна прецизност

± 1%

Размер на тялото на цилиндъра

25-250ml, 50-500ml, 100-1000ml, 250-2500ml

Въздушен доставчик

5 - 7 кг / м2

Работно напрежение

220V

тегло

950 кг

Измерение

2000 × 810 × 2200мм


Характеристика и предимство на автоматичната машина за пълнене

1. Тази машина има два начина за пълнене. Буталната помпа за пълнене или гравитационно пълнене може да бъде избрана от изискването на клиента за обема на продукта.

2. Запълване на дюзите дизайн анти-капково устройство, така че няма течове и пълнене с висока точност, напълно не постига бутилка, без пълнене.

3. Система за автоматично управление PLC + човешки компютър със сензорен екран: скорост на регулиране на скоростта, висока степен на автоматизация.

4. Материалната част на машината ще бъде изработена от внесена SUS 316L неръждаема стомана и сгъната силиконова тръба. Медицински клас, по-лесно почистване, без остатъци. Всички, които отговарят на стандартите за безопасност CE и TUV.


Приложна сцена на автоматизирана машина за пълнене

Той се използва широко за пълнене на продукти в хранително-вкусовата промишленост, козметиката, медицината, мазнините, ежедневната химическа промишленост, перилните препарати, пестицидите и химическата промишленост и т.н. А машината приема режим на пълнене на бутални линии, който може да запълни различни типове разтвори.

Automatic Filling Machine3.jpg

 

Пакет от автоматична машина за пълнене

Майонеза емулгираща хомогенизираща машина6 (002) .jpgimage009.jpg


сертифициране

От самото начало на създаването, аерокосмическите машини поддържаха принципа на услугата "Credit First, Customer Priority", "Качеството е коренът, а услугата е принципът". А качеството на нашите машини отговаря на GMP стандарта и CE.

Automatic Filling Machine6.jpgAutomatic Filling Machine7.jpg


ЧЗВ

1. Въпрос: Вие сте фабрика или търговско дружество?

A: Ние сме професионално производство на козметични машини в Китай в продължение на 17 години.

2. В: Къде е вашето местоположение?

A: Фирма и Showroom намира в Гуанджоу Китай, фабрика намира в провинция Дзянсу

3.Q: Можете ли да предоставите нов тип машина за нас?

А: Ние сме производител и доставчик и услугата, която можем да предложим, включително проектиране, производство и технологично обновяване на машини и оборудване. Освен това имаме 150 техници и 17 старши инженери, които имат много опит и зрели умения. Така че можем да проектираме някакъв тип машина въз основа на различните изисквания за маркетинг. Също така можем да персонализираме машината за вашите изисквания.

4.Q:: Какво ще кажете за следпродажбения сервиз?

О: Ще ви изпратим подробно ръководство за употреба и инструкции за вашата референция и нашите инженери също могат да отидат в чужбина, за да инсталират машината добре, но клиентът трябва да плати част от билетите за самолетни билети, хотели и услуги за нас.


Hot Tags: автоматична машина за пълнене, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също