ЧЗВ

Q1: Вие сте фабрика или търговско дружество?

A1: Ние сме фабрика, специализирана в ежедневната химическа и козметична техника. Като например, обработка на вода, вакуум емулгатор, шампоан и течен сапун миксери, цвят козметични машина за вземане, резервоар за съхранение, пълнене и други опаковъчни машини.

Въпрос 2: Къде се намира вашето фабрично място? Как мога да посетя там?

A2: Намира се в Baiyun, Гуанджоу, на 20 минути от летище Baiyun с кола, също можете да вземете метро линия 3 до станция Longgui.

Въпрос 3: Как работи вашият фабрик по отношение на контрола на качеството?

A3: Качеството е приоритет. Хората от аерокосмическите машини винаги придават голямо значение на контрола на качеството от началото до края. Подкрепяме да инспектираме машината преди експедиране Нашата фабрика е придобила TUV и ISO автентификация.

Въпрос 4: Каква е гаранцията, ако закупим от вас?

А4: Цялото оборудване, поръчано от нас, ще осигури една година гаранция от датата на доставка. Ако има някаква част от износване, която е нарушена в рамките на гаранцията и не е причинена от неправилна работа, тогава ще предлагаме новите части безплатно.

Q5: Какви условия на плащане можем да приемем?

A5: 1. Обикновено можем да работим по термина T / T или L / C.

2. При термина T / T се изисква предварително авансово плащане от 40%. И 60% баланс трябва да бъде уреден преди изпращането.

3. При акредитиран термин може да се приеме 100% неотменяем акредитив без местни клаузи. Моля, потърсете съвет от отделния мениджър продажби, с когото работите.

Въпрос 6: Кои са условията в Incoterms 2010, които можем да работим?

A6: Авиокосмическите машини са професионален и сложен международен доставчик, могат да се справят с всички условия на INCOTERMS 2010 и обикновено работим по EXW, FOB, CIF

В7: Време за доставка

A7: Обикновено нашето време е 30 дни след получаване на депозита. Ако поръчката е голяма, трябва да удължим времето за доставка.

Q8: Какви логистични начини можем да работим за превоза?

A8: Можем да доставяме нашите машини чрез различни транспортни средства.

Обикновено ще отидем по море, на главните континенти, за леки резервни части в неотложно търсене, можем да ги изпратим с международна куриерска услуга. Като DHL, TNT, UPS или FedEx.

В9: Гаранционно време

A9: Гарантираме една година гаранция, дълъг асансьор и предоставя безплатна техническа поддръжка в рамките на гаранцията или след нея. В рамките на гаранционния период ние предоставяме ремонтни услуги безплатно. След изтичането на гаранционния период събираме само разходите за необходимите материали.

Q10: Какъв вид машини можете да предоставите на клиента?

A10: Можем да предложим различни видове машини и цялата производствена линия.

(1) Крем, пасти Продукти,

В козметичната индустрия: крем за лице, крем за тяло, крем за миене, ваза линия и др.

В хранително-вкусовата промишленост: сос, кетчуп, доматено пюре, майонеза, горчица, шоколад и др.

В химическата промишленост: заваръчна паста, мастило, боя, пигмент и др.

Производствена линия за тях: RO вода обработка-вакуум емулгираща машина, резервоари за съхранение, машина за пълнене, капачка машина, машина за етикетиране, конвейер лента-мастилено-струен принтер запечатване машина, свиване машина и др

(2) Течни продукти

шампоан, лосион, течен сапун, детергент, сок, разтвор и др.

Производствена линия за тях: RO обработка на водата - миксер течност миене- - резервоари за съхранение-пълнене машина за затваряне машина-етикетираща машина-транспортна лента-мастилено-струен принтер запечатване машина, свиване машина и др

(3) Продукти за гримиране:

Червило, блясък за устни, лак за нокти, спирала и др

Машини за тях: смесител за хомогенизатори, кольод мелница, машина за пълнене на червила, машина за замразяване и т.н.

(4) Лепила:

Незабавно лепило, AB лепило, силикагел, анаеробно лепило, силиций, запечатване и др.

Машини за тях: двоен планетен миксер, лентов миксер, машина за пълнене и запечатване на тръби, хидравлична разпределителна машина, машина за пълнене на касети и т.н.

 


Първи Предишна 1 2 3 Следваща