Машина за напълване на ноктите

Машина за напълване на ноктите

Машина за напълване на ноктите на ноктите Описание на машината за пълнене на ноктите PLC PLC, която прави буталото да се върти. Вентилът за подаване ще се отвори, когато абсорбира материал. Тя ще се затвори, когато едновременно с това се разтоварва, отваря се пълнещият клапан. Потребителят може да коригира попълването ...

Информация за продукта

Машина за напълване на ноктите

Описание на машината за пълнене на нокътя

PLC контролен цилиндър, за да направи буталото въртеливо движение. Вентилът за подаване ще се отвори, когато абсорбира материал. Тя ще се затвори, когато едновременно с това се разтоварва, отваря се пълнещият клапан. Потребителят може да регулира диапазона на пълнене, а когато материалът не е достатъчен в бункера, компютърът ще даде сигнала на подаващата помпа, за да добави материал чрез сензор за нивото. Когато материалът е пълен, помпата ще спре автоматично.

image001.jpg

Параметър на машината за пълнене на ноктите

Модел

YHFS-2

Обхват за попълване

10-250ml

Капацитет

40-60bottles / час (100 ml)

точност

± 1 грама

Мощност на двигателя

0.24киловат

Обща мощност

,75kw

Работно напрежение

220V

Ширина на конвейера

114мм

Неръждаема стомана

304

Обем на хопера

40L


Характеристика на машина за пълнене на нокти на Полша

1. количеството за пълнене може да се контролира, за да отговори на нуждите на клиентите.

2. Камерата се задвижва от двигател, а капачката се управлява от серво мотор.

3. Въртящият момент, броят на завоите и скоростта могат да се регулират отделно

4. Напълване на накрайника нагоре и надолу, задвижван от цилиндър

Предимство на машината за пълнене на ноктите на ноктите

1. Тази машина е подходяща за санитарни изисквания, тъй като всички части, които влизат в контакт с материала, приемат внесената материална USU 304 неръждаема стомана.

2. Нашата фабрика има голям цех, а покритието площ е 13000 м². Нещо повече, нашата компания не само има 150 техници и 17 електронни автоматични машини старши инженери, но също така ние все още се отглеждат нови добри техници.

3. От 2000 г. ние си сътрудничим с хиляди добре познати предприятия както в страната, така и в чужбина. И ние се справят с всички видове проблеми, включително доставка, потребителски изисквания на различни страни, и следпродажбено обслужване и т.н. Така че ние имаме доверие, че ние можем да осигурим високо услуга за вас.

Приложна машина за пълнене на ноктите на ноктите

Машината за напълване на ноктите е идеално оборудване за пълнене и затваряне на ноктите. Нашата машина има клапан против изтичане в дюзата за пълнене и има висока точност на пълнене, за да се избегнат загубите. Машината за напълване на ноктите за нокти не само се използва в ноктите, но и се използва в друг вискозитет като течен сапун за еднократна употреба.

image003.jpg


Пакет

Майонеза емулгираща хомогенизираща машина6 (002) .jpgimage009.jpg

Нашият клиент

Нашите фабрики доставки се конкурират машини и производствени линии за козметика, ежедневна употреба стоки, медицина и хранително-вкусовата промишленост, които всички отговарят на GMP стандарт. Освен това, нашите продукти имат сертификати TUV и CE и ние приемаме стандартен материал от внос SUS 316 или SUS 304 неръждаема стомана. Толкова много стари приятели и нови приятели ще направят бизнес отношения с нас.

image009.jpg

image011.jpg


ЧЗВ

1. Въпрос: Вие сте фабрика или търговско дружество?

A: Ние сме професионално производство на козметични машини в Китай в продължение на 17 години.

2. В: Къде е вашето местоположение?

A: Фирма и Showroom намира в Гуанджоу Китай, фабрика намира в провинция Дзянсу

3. В: Вашата цена е ли конкурентна?

О: Само машина с добро качество, която доставяме. Със сигурност ще ви даде най-добрата фабрична цена на базата на превъзходни продукти и услуги.

4. В: Колко гаранции на вашата компания?

О: Гаранцията на нашата машина обикновено е 12 месеца, през този период ще организираме международния експрес незабавно, за да сме сигурни, че заменените части ще бъдат доставени възможно най-скоро.

5.Q: Можете ли да защитите всяка информация от нашия продукт?

О: Разбира се, всяка информация от клиента ще бъде запазена в нашия файл и няма да разкрием на други хора.Hot Tags: лак за нокти попълване машина, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също