Машина за пълнене с балсам за устни

Машина за пълнене с балсам за устни

Машината за пълнене на балсам за устни е професионалното оборудване за червило, балсам за устни, очна линия. Балсам за пълнене на устни е вид оборудване за грим, което интегрира отопление, разбъркване и пълнене. Лесна е за работа и има висока ефективност, е най-добрият избор за производство на червило.

Информация за продукта

Производител на машина за пълнене с балсам за устни


описание

Машината за пълнене на устните е професионалното оборудване за червило, молив за очна линия, молив за вежди.

Горните продукти имат общата характеристика, че крайният продукт е в несъответствие със състоянието на суровината. И суровината съдържа восък, така че свойствата на материала ще се променят, когато температурата се промени. Восъчният продукт се втвърдява много лесно, когато температурата спадне, не е удобно да се пълни. Следователно в процеса на пълнене трябва да имаме нагрет бункер, който да поддържа температурата на материала. А машината за пълнене с балсам за устни е оборудвана с пасатор, за да поддържа материала в течно състояние.

Нашата машина за пълнене с балсам за устни е вид оборудване за грим, което интегрира отопление, разбъркване и пълнене. Може да се напълни по 12бр с формата за червило наведнъж. Лесна е за работа и има висока ефективност, е най-добрият избор за производство на червило.15L машина за пълнене с балсам за устни.png


Конфигурация  

Модел
YHKH-15
Обем на бункера 15L
Отоплителна мощност 1.5KW; 220V
Мощност на смесване 60W
Скорост на смесване 60rpm


Характеристика и предимство

1. Скоростта на пълнене и обемът на пълнене на машината за пълнене с балсам за устни е регулируема. Чрез регулиране на контролния панел на цифровия дисплей, за да настроите скоростта, времето за пълнене и интервала, така че да контролирате силата на звука.

2.Материални части за контакт на машина за пълнене с балсам за устни са приети от неръждаема стомана 316L, тялото на машината приема неръждаема стомана 304, цялата машина приема огледало лак, достигане на GMP стандарт.

3.Мануално довършване на зареждането на бутилката, когато премине интервалното време, автоматично пълнене на главата.

4.Това машина за пълнене с балсам за устни приема метод за пълнене с положително налягане, висока точност на пълнене, което е удобно и ефективно.

5.Напълващата глава приема система за пълнене против изтичане, избягвайте течове и изтегляне на тел.

 

Приложение

15L двуслоен бункер с нагряване и смесване. Нагревателен материал чрез вода или масло в яке и температурата може да се контролира. И изпускателният отвор също е оборудван с устройство за отопление, за да се предотврати охлаждането и втвърдяването на материала.

Костюм за пълнене червило, восък молив, крем за основи, вазелин, сладко, боя и др. Висок вискозитет и загряване на нуждаещ се материал.

полуавтоматична машина за пълнене на вазелин2.jpg

Пакет

ПЕ фолио за опаковане като цяло

Фитингите са опаковани в отделна PE торба.

Резервните части се предлагат в торба.

Ъглите са добре увити и защитени с хартия от синтетични влакна, за да се избегнат възможни драскотини.

Калъф от шперплат

Силни и твърди

Палета отдолу за по-лесно зареждане и разтоварване на контейнери.

 

Нашата компания

Гуанджоу Аерокосмическа автоматика и технологии машини Ко ООД се корени на фабриката, Jiangsu Gaoyou Аерокосмически завод за химически машини, който е създаден през 2000 г. и покрива площ 13000m & sup2 ;. Нашите фабрични доставки се конкурират с машини и производствени линии за козметика, стоки за ежедневна употреба, медицина и хранително-вкусовата промишленост, които отговарят на стандарта GMP и са получили CE & TUV сертификат. Нашата компания има 150 техници и 17 електронни автоматични старши инженери, които да гарантират доброто качество на машината и принципа на обслужване на & ldquo; Кредит на първо място, приоритет на клиента & rdquo; с цел създаване на печалба за клиентите.

Lip balm filling machine

Lip Balm Filling Machine6.jpg    Машина за пълнене на устни5.jpg

Дисплей на проекта


Машините на Yuhang предоставят машини и услуги на повече от 80 производители на козметика и им дават заводски решения на GMP.

Следва вакуум емулгиращ миксер за работилница и работилница за пречистване на вода за нашите клиенти.


DSC_0538_副本

IMG_20181124_144533_副本


Hot Tags: машина за пълнене с балсам за устни, доставчици, производители, фабрика, купувайте, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също