Машина за бъркане на прах с висока скорост

Машина за бъркане на прах с висока скорост

Високоскоростен прахообразна смесваща машина Въведение: Най-често срещаният прахообразен продукт в нашето ежедневие са прахообразната торта, насипен прах, висока светлина, блясък, сенки за очи и т.н. И тези продукти ще имат много различни цветове, защото различен цвят може да промени кожата на лицето. Различни цвят прах продукт е ...

Информация за продукта

Машина за бъркане на прах с висока скорост

Въведение:

Най-често срещаният прахообразен продукт в нашето ежедневие са прахообразната торта, насипен прах, висока светлина, блясък, сенки за очи и т.н. И тези продукти ще имат много различен цвят, защото различен цвят може да промени кожата на лицето.

Различните цветни прахове се произвеждат от различни пропорции на цветния прах, след това се смесват с машината за смесване на прах, след което можем да получим друг цвят.

Така че машината за бъркане на прах с висока скорост е най-идеалното оборудване за прахообразния продукт. Той се използва широко в козметичната, фармацевтичната, химическата и хранителната промишленост. Тази машина има проста структура, работи стабилно и е ефективна. Приемането на висококачествена неръждаема стомана и вътрешността на тази машина са били полирани, така че материалът няма да се залепи на стената. Намаляване на отпадъците и спазване на стандарта за ДПП.

high speed powder mixing machine1(001).jpg


Характеристика и предимство:

1. Машината ножица и смесване на суровината, правят различни прах смесване бързо и равно.

2. Машината за смесване на прах заемаше Малко пространство. Лесен за работа и почистване.

3. Смесване и разтоварване на праха от ръчния валяк

4. Приемане Честотен контрол на скоростта на двигателя, скорост от 0-2840 r / min.

5. Проектиране за малки количества от разнообразен пазар, а също така и за смесване на тонер.


Конфигурация:

име

Механични спецификации

Външно измерение

600 х 700 х 960mm

Машинен материал

Неръждаем дизайн (SUS304)

Обем на хопера

20L

мощност

3KW


Приложение:

Тя се отнася за козметичната, фармацевтичната, химическата промишленост, багрилната и пластмасовата промишленост. Машината смесва материала бързо и равномерно при ефективно хомогенизиране и разбъркване.

image003.jpgimage005.jpgimage007.jpg


Опаковане и доставка:

Цялата нашата машина ще има тройна защита: Опаковъчно фолио, памук против сблъсък и дървена кутия PLY. За да избегнете водата и да намалите сблъсъците.

Обикновено машината ще доставяме по море, но също така приемаме въздушния и сухопътния транспорт.


ЧЗВ:

Q1: Вие сте фабрика или търговско дружество?

A1: Ние сме фабрика, специализирана в ежедневната козметична и парфюмна техника. Като например, обработка на вода, вакуумни емулгатори, смесители за шампоан и течен сапун, машина за производство на парфюми, резервоар за съхранение, пълнене и други опаковъчни машини.

Въпрос 2: Как прави вашата фабрика за контрол на качеството?

A2: Качеството е приоритет. Хората от аерокосмическите машини винаги придават голямо значение на контрола на качеството от началото до края. Подкрепяме да инспектираме машината преди експедиране Нашата фабрика е придобила TUV и ISO автентификация.

В3: Гаранционното време

A3: Осигуряваме една година гаранция, дълъг асансьор и предоставяме безплатна техническа поддръжка в рамките на гаранцията или след нея. В рамките на гаранционния период ние предоставяме ремонтни услуги безплатно. След изтичането на гаранционния период събираме само разходите за необходимите материали.

Линия за обработка на прахообразни продукти

image009.jpgHot Tags: високоскоростна машина за смесване на прах, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също