Бутилка капачка затягане машина в линия

Бутилка капачка затягане машина в линия

Пълна автоматична машина за затваряне на бутилки 4 Пълна и независима машина, предназначена за изпълнение на процесите на затваряне при регулируема скорост с универсална гама от затварящи устройства: тригери, дозатори, винт. Затварящо устройство регулируемо по ширина и височина според капачката, входа на бутилката и...

Информация за продукта


Име

Спецификация

Напрежение

220V/ 110v

Мощност

0.5kw

Измерение

2000* 600 * 1500mm

Нетно тегло

200 кг

Скорост на затваряне

35-45Б/мин

Въртящ момент на затваряне

0-2.71Н.m

Диаметър на бутилката

12 мм - 40 мм; 50мм-130мм

Височина на бутилката - Ширина

Височина: 50-300mm; Широчина: 15-110mm

Марка таймер

Omron

Моторни

СКСК


Тази бутилка капачка затягане машина се използва за автоматично затваряне на пластмасови бутилки и стъклени бутилки в козметиката, храни и напитки, пестициди и торове, химическа промишленост, Може да се прилага за различни видове бутилки, висока производствена ефективност.

bottle screw capping machine

automatic capping machine

bottle capping machine


1. Основното тяло на бутилка капачката затягане машина в линия е направена от SUS304 неръждаема стомана, а частта, която се свързва с течност е SUS316L неръждаема стомана.

2. Регулируема височина и скорост на затваряне.

3. Машинното производство включва захранващо грамофонно устройство, за да спестите място.

4. Операцията е интуитивна и удобна, измерването е точно и точността на позициониране е 5. Въз основа на сертификация CE, сензорният екран на Siemens / PLC, DELTA серво моторен контрол и други вносни марки ще гарантират качеството и точността.

7. Без бутилки, без пълнене / блокиране / затваряне


Бутилка капачка за затягане Машина с ергономичен дизайн, лесни за работа характеристики, предназначени за ежедневна промишлена употреба.

Всички части на машината могат да се регулират и почистват лесно.Hot Tags: Бутилка капачка затягане машина In, доставчици, производители, фабрика, купувам, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също