Козметична машина за запечатване на капачки

Козметична машина за запечатване на капачки

Автоматичната машина за запушване е подходяща за различни форми на бутилки в промишлеността на хранителни, фармацевтични, ежедневни химикали, пестициди и козметика и др.

Информация за продукта


Screw Capping machine

YH-SG вградена машина за затваряне (Cosmetic Jar Capping Sealing Machine) е нашата новоразработена напълно автоматична машина за линейно затваряне.

Красиво, бързо стягане и висока консистенция.


Машината за запечатване на козметични бурканчета е подходяща за капачки на бутилки с различни форми и се използва широко в хранителната, фармацевтичната, ежедневната химическа, пестицидна, козметична и други индустрии.

След като капачката е поставена ръчно, бутилката се транспортира до частта на капачката на четирите колела през конвейерната лента и капачката ще бъде запушена след фиксирането на бутилката.8


_o


Забележка:

1. Ако вашите капачки се използват чрез натискане вместо завинтване, моля свържете се с нас и ние ще изпратим подходящата машина за вас.

2. За тази машина се нуждаем от това да ни предложите размера на бутилката, ние ще коригираме машината и ще изпратим подходящата за вас.


Предимството на Козметичната машина за запечатване на капачки:


1, ние сме фабрика за изработване на машина за затваряне, ние не' не спестяваме материал, машината е без много проблеми с поддръжката.

2, дизайнът е по-стабилен, за да държи капачката.

3, материалът на машината е неръждаема стомана и алуминиева сплав, което прави машината по-издръжлива.

4, настройването на машината да отговаря на различен размер на капачката е доста лесно.


_202009081156592

Скорост на ограничаване

35-45B / мин

Диаметър на бутилката12mm-40mm; 18mm-68mm; 50мм-130мм
Марка на таймераOMRONHot Tags: Машина за запечатване на козметични бурканчета, доставчици, производители, фабрика, покупка, персонализирана, цена

Запитване

Може да харесаш също