автоматична машина за затваряне на винтове

автоматична машина за затваряне на винтове

Приложим за всички видове машини за заключване на капачки за бутилки, като кръгли капачки за бутилки и капачки за патешки бонбони в ежедневната химическа, фармацевтична и хранителна индустрия.

Информация за продукта

Автоматичната машина за затваряне е едно от основните съоръжения на производствената линия за автоматично пълнене. Това е един вид машина за запечатване, която се използва широко за запечатване на винтови капачки на стъклени бутилки или PET бутилки, тъй като капачката на винта има предимствата на бързо запечатване, лесно отваряне и лесно отваряне на винтова капачка Следователно, някои газообразни течни материали, като напитки, алкохол, подправки и други бутилки с подобна опаковка, са запечатани с голям брой пътнически капачки.

Automatic Filling Capping Machine For Liquid Cosmetic Industry

Описание на продукта:

Храненето на бутилки, сортирането на капачките на бутилките, подаването на капачките на бутилките, капачката на бутилката и устата на бутилката се завършват автоматично, много подходящи за различни капачки на бутилки, а също така много подходящи за капачки за бутилки против кражба. Капакът трябва да се хване плътно и да се постави правилно. Не е вредно за капака по време на работа на машината. Машината има бърза скорост, висока степен на квалификация на запечатване и няколко стъпки за настройка, които могат да достигнат международното напреднало ниво на подобни продукти. Електрическите компоненти приемат международно известни марки, за да гарантират качеството и експлоатационния живот на машината, разумна структура, превъзходни характеристики, нисък звук и екологичност.

(1) Машината за ограничаване приема ротационно капаче. Подравнете и подайте капачката на бутилката в зоната за захващане на капачката, изпратете плътно затворената глава на капачката през областта на капачката чрез сгъстен въздух за капачка и накрая изхвърлете бутилката с капачката през конвейера.

(2) Синхронен контрол на входа на капачката и капачката на бутилката

(3) Обратно Капачката може да бъде изхвърлена. (Незадължителна функция)


Техническа Спецификация:

ИмеСпецификация
Волтаж220V/110V
Мощност0,5kw
Измерение20000 * 600 * 1500 мм
Нето тегло200кг
Скорост на ограничаване35-45b / мин
Диаметър на бутилката0-2.71 N.m
Диаметър на бутилката12-40 мм / 18-68 мм / 50-130 мм
Височина на бутилката& ширинаВ: 50-300 мм, Ш: 15-110 мм
Марка на таймераOMRON
МоторJSCCcapping machine

Конвейер

capping machine

Завиващ патронник

capping machineОперационен панел

Информация за компанията:

Нашата фабрика произвежда всички видове машини за козметични, фармацевтични, хранителни и химически' s индустрии. Като смесители за течности, вакуумни емулгиращи смесители, машини за пълнене, пречистване на пречистваща вода RO, затваряне на&и запечатване Услугата, която предлагаме, включва проектиране, производство, инсталиране, поддръжка и актуализации на технологиите.

Company Information

showroom

showroom2

packing delivery

team


Hot Tags: автоматична машина за затваряне на винтове, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също