Машина за пълнене и затваряне с висока скорост

Машина за пълнене и затваряне с висока скорост

Тази машина за пълнене и затваряне с висока скорост е подходяща за различни материали, най-различни контейнери от колекция от форми, като пластмасови бутилки, стъклени бутилки, метални бутилки и т.н. когато е необходимо да смените бутилката или капачката, просто коригирайте позицията на някои части, могат да бъдат заменени без никакви аксесоари. В процеса на затваряне е възможно да се направи без затваряне на бутилката. Скоростта на капачката, транспортьора, машината за затваряне и скобата може да се регулира индивидуално с променлива честота, която е подходяща за различни видове затваряне в определения диапазон.

Информация за продукта

Fully Automatic Latching Machine

Този продукт е проектиран и произведен от компанията след дългогодишен опит в научноизследователската и развойна дейност и за настоящия пазар на ежедневни химически продукти, той има много разновидности на заключващи капачки, еднаква заключваща сила, удобно регулиране и просто управление и други предимства


Основно приложение: Подходящо за машинно оборудване за капачки за бутилки в ежедневната химическа, фармацевтична, ветеринарна медицина, пестицидна, смазочна промишленост.

Fully automatic capping machine

Функционални характеристики

1 licable Приложимо за работа на винтовата капачка на капака на патешкия клюн, капака с резба, капака за пръскане, капака на пръстена против кражба и т.н.

2 、 Електрическо управление, скоростта на въртене може да се регулира свободно;

Устройство за позициониране, лесно за работа, висока ефективност на производството и стабилна работа;

4 、 Широкият обхват на затваряне може да бъде затегнат за различни диаметри на бутилката;

5 speed Скоростта на въртене на капачката на винта може да се регулира според различните капачки.


Company Information

production process

cooperative customer

production line

Product case

packing and shipping

FAQ


Hot Tags: машина за пълнене и затваряне с висока скорост, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също