Машина за запечатване на бутилки

Машина за запечатване на бутилки

Затягането и завинтването на капачката в опаковъчната индустрия е много важен процес. За да се гарантира качеството на продуктите, плътността на капачката е много важна. И има голямо влияние върху съхраняването на продуктите.

Информация за продукта

Описание:

Затягането и завинтването на капачката в опаковъчната индустрия е много важен процес. За да се гарантира качеството на продуктите, плътността на капачката е много важна. И има голямо влияние върху съхраняването на продуктите. Автоматичната машина за завинтване на капачки, произвеждана от нашата компания, се прилага в много отрасли като ежедневно химически, грижа за кожата и козметика, храна и фармацевтични продукти. И тя може да се побере няколко вида капачки, като кръглата капачка, разпръскваща помпа.

Резервните части на тази машина приемат внесена световна знакова марка, оборудвана с интерфейсна система за управление, издръжлива и надеждна и лесна за работа.

image001


Конфигурация:

име

Спецификация (Standard)

Волтаж

220V / 110V

мощност

0.5 kw

Измерение

2,500 * 620 * 1600 mm

Нето тегло

200кг

Скорост на затваряне

35-45B / мин

Ограничаване на въртящия момент

0-10 Nm

Диаметър на бутилката

12 мм-40 мм / 18 мм-68 мм / 50 мм-130 мм

Височина и ширина на бутилката

Височина: 50-300 мм / Ширина: 15-110 мм

Таймер марка

OMRON

 

Характеристики и предимство:

2. С предпазител за позициониране, за да избегнете изхвърлянето на бутилките.

3. Подходящ е за различни типове бутилки, който е между ограничения обхват и единствената му необходимост да регулира височината и ширината. Лесен за работа.

4. Тази машина е специално проектирана за пластмасови капачки, алуминиеви капачки и спирални уплътнения. Той може да регулира уплътнението на капачката според материала на капачките.

5. Тази персонализирана машина за тапиране има устройство за бифуркация на бутилка за бутилки и устройство за сливане на бутилки, управлявано от пневматичния цилиндър, за разделяне на бутилката и събиране на бутилките.

 

Приложение:

Автоматичната машина за завинтване на капачки се прилага широко за храните, лекарства, напитки, козметични, химически и други продукти за затваряне на бутилките.

image003_副本image005

 

Опаковане и доставка:

Нашата машина ще има тройна защита. Първата защита е масло против ръжда, избягващо ръждане на машината за смесване. Втората защита е опаковъчният филм и памукът против сблъсъка, той помага да се избегне водата и удара. Последната защита е случаят с шперплата.

image007image009


ЧЗВ:

Въпрос 1: Какво ще кажете за сервиза?

A1: Няма проблем, който бихме могли да изпратим на нашия инженер да инсталира или поправи машината локално своевременно, но клиентът трябва да плати разходите за кръглите билети и да организира хотелско настаняване за нашия инженер.

Въпрос 2 : Да тествате ли всичките си стоки преди доставката ?

A2: Да, ние имаме 100% тест преди доставката.

Въпрос 3 : Как правим нашия бизнес дългосрочни и добри отношения

A3: (1) Ние поддържаме добро качество и конкурентни цени, за да се гарантира на нашите клиенти полза.

(2) Ние уважаваме всеки клиент като наш приятел и искрено към бизнеса и се сприятеляваме с тях, независимо откъде идват теб.

Q 4 : Можете ли да направите като специфичен размер да отпечатате собствено лого върху него?

A4: Yes.we спецификации персонализирани и персонализирани персонализиране.

сертифициране

image011

Hot Tags: машина за запечатване на бутилки, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също