Автоматична машина за натискане на капачки

Автоматичната машина за натискане на капачки е един вид опаковъчна машина за козметика, грижа за кожата, ежедневна химическа и хранителна промишленост за затягане на вътрешната капачка. Автоматизиращата машина за натискане на капачки е проектирана въз основа на напреднали

Информация за продукта

Описание:

Автоматичната машина за натискане на капачки е един вид опаковъчна машина за козметика, грижа за кожата, ежедневна химическа и хранителна промишленост за затягане на вътрешната капачка. Автоматизиращата машина за натискане на капачки е проектирана въз основа на напреднали

чуждестранни технологии.

Той има разширен дизайн, разумна структура, всички операции са контролирани от PLC, красив външен вид, удобни предимства при отстраняване на грешки. Достигнаха определена степен на автоматично и достъпна цена. Той се използва широко в разнообразието на капака на капака на капака, като капачката на антифризния цев. Това е най-добрият избор за средни и малки производители.

image001


image003_ 副本image005


Конфигурация:

скорост на натискане

0-40pcs / минута

Максимална височина на бутилката

350 мм

Волтаж

220V50Hz / 110V 60Hz

Таймер марка

Omron

Мощност на мотора

250W

Цялостно измерение

2000mm х 850 милиметра х 1460mm

 

Характеристики и приложение:

1. Ние сме фабрика за производство на машина за тапиране, ние не пестим материал, машината е без прекалено много проблеми с поддръжката.

2. дизайнът е по-стабилен, за да държи бутилката натискана.

3. материалът на машината е неръждаема стомана и алуминиева сплав, което прави машината по-трайна.

4. настройването на машината, за да отговаря на различен размер на бутилката е доста лесно.

 

Приложение:

Автоматичната машина за натискане на капачки е широко приложима към хранителните продукти, медицината, напитките, козметиката, химическата промишленост за натискане на вътрешните тапи на бутилките.

image007image009 (001)


Опаковане и доставка:

Нашата машина ще има тройна защита. Първата защита е масло против ръжда, избягващо ръждане на машината за смесване. Втората защита е опаковъчният филм и памукът против сблъсъка, той помага да се избегне водата и удара. Последната защита е случаят с шперплата.

image011_ 副本image013_ 副本


ЧЗВ:

Q1: Каква е гаранцията, ако закупим от вас?

A2: Цялото оборудване, поръчано от нас, ще осигури една година гаранция от датата на доставка. Ако има някаква част от износване, която е нарушена в рамките на гаранцията и не е причинена от неправилна работа, тогава ще предлагаме новите части безплатно.

Въпрос 2: Какви условия на плащане можем да приемем?

А2: 1. Обикновено можем да работим по термина T / T или L / C.

2. При срока на T / T се изисква предварително авансово плащане от 30%. И 70% баланс трябва да бъде уреден преди изпращането.

3. При акредитиран термин може да се приеме 100% неотменяем акредитив без местни клаузи. Моля, потърсете съвет от отделния мениджър продажби, с когото работите.

Въпрос 3: Какво можете да направите за нас, ако машината се разпадне, докато я използваме?

A3: Вече имаме достатъчно опит в тази индустрия, нашата технология е много зряла. Обикновено резервните части трябва да се променят при известни проблеми с работата или прекомерно използване. След като направите поръчката от нас, ще ви предложим подробна ръчна работа и видеоклиповете, които ще ви покажат как да избегнете проблем с работата на труда или пренатоварването и как да смяна на резервните части, е много лесно да се работи.

И преди машинното изпращане, всяка машина трябва да премине всички тестове и проверки и технологичен запис. Бихме предпочели нашите клиенти да дойдат да тестват нашите машини заедно, ние ще уредим нашия инженер да ви обучи, ние ще покажем как да се избегне и да се реши някакъв възможен малък проблем, случващ се при неправилна работа. Ако тези проблеми се случват, докато го използвате, можете да решите сами, което няма да забави времето за производство.

След като някои техници не можаха да решат сами, морският инженер щеше да изпрати във вашата страна, за да ви помогне да работите с вашето разрешение.

 

Нашата услуга

1. Гаранция време: една година гарантирани за качество, продукт цели живот.

Всяка повреда, освен грешната работа по време на гаранционния период, се ремонтира

Свободно. Но пътните и хотелските разходи трябва да разчитат на купувача.

2. Услуги по въвеждане в експлоатация: инсталирането и пускането в експлоатация на продукта от страна на търсенето, нашите инженери няма да напуснат до получаване на съгласието ви.

3. Обучителни услуги: нашите инженери ще обучават вашия персонал във вашата фабрика или видео

Работете по време на инсталацията и пускането в експлоатация и те няма

оставете го там, докато вашият персонал не може да го управлява правилно и нормално.

4. Услуги за поддръжка: всяка неизправност се случи, след като ни запитате, ние

ще ви отговори в рамките на 24 часа.

5. Файлът: Ръководството, доклад за материала, използван за

оборудване и други документи, свързани с удостоверяването на ДПП

информацията ще бъде предоставена от нас.

image015


Фабрична инсталация

image017


Hot Tags: автоматизация капачка пресоване машина, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също