автоматична машина за затваряне на бутилки

Приложим за всички видове машини за заключване на капачки за бутилки, като кръгли капачки за бутилки и капачки за патешки бонбони в ежедневната химическа, фармацевтична и хранителна индустрия.

Информация за продукта

Автоматична машина за запушване на бутилки е изработена от висококачествена неръждаема стомана, която отговаря на стандарта GMP. Тази машина се използва за автоматично затваряне на пластмасови бутилки и стъклени бутилки в козметика, храни и напитки, пестициди и торове, химическа промишленост, Може да се прилага за различни видове бутилки, висока производствена ефективност.

Automatic Filling Capping Machine For Liquid Cosmetic Industry

Описание на продукта:

1. Според нуждите на клиента може да се инсталира вакуумна помпа и устройство за отвеждане на въздуха, за да се постигне вакуумно запечатване и целият въздух в бутилката може да се изтегли, за да поддържа бутилката във вакуумно състояние.

2. Приложение: Автоматичната машина за запушване е подходяща за бутилки с различни форми в хранителната, лекарствената, ежедневната химическа, пестицидна, козметична и други индустрии.

3. Разполага с четири двигатели с регулируема скорост, които се използват за затягане и транспортиране на бутилки, два от които се използват за запушване.

4. С помощта на позициониращото устройство се характеризира с висока степен на автоматизация, отлична стабилност и лесна настройка за адаптиране към различни видове бутилки или капачки, без да е необходимо да се сменят резервни части.

5. Капакът на ключалката може да се регулира според различната плътност

6. В сравнение с полуавтоматичната машина за затваряне, тя има най-висока скорост и може да формира цялостна производствена линия с други машини за автоматично затваряне. Според вашите изисквания за ограничаване на скоростта, можете да изберете автоматичен наклон.

7. Ако машината за ограничаване е оборудвана с машина за запушване, тя може да бъде напълно автоматична.

8. Според метода на работа и скоростта на ограничаване, машината за затваряне на нашата компания&# 39 може да бъде разделена на автоматична, полуавтоматична и ръчна.

Техническа Спецификация:


ИмеСпецификация
Волтаж220v/110v
Мощност0,5kw
Измерение2000 * 600 * 1500 мм
Нето тегло200кг
Скорост на ограничаване35-45b / мин
Завъртащ въртящ момент0-2.71 N.m
Диаметър на бутилката12-40 мм / 18-68 мм / 50-130 мм
Височина на бутилката& ширинаВисочина: 50-300 мм, Ширина: 15-110 мм
Марка на таймераOMRON
МоторJSCC

Информация за компанията:

Company Information

showroom

team

Запитване:

Q1: Вие сте фабрика или търговско дружество?

О: Ние сме фабрика или производител.


В2: Можете ли да гарантирате качеството си?

О: Разбира се. Ние сме фабриката за производство. По-важното е, че ние високо ценим репутацията си. Най-доброто качество е нашият принцип през цялото време. Можете да бъдете уверени в нашата продукция напълно


В3: Какво да направя, ако не можем да управляваме машината, когато я получим?

О: Ръководство за експлоатация и видео демонстрация, изпратени заедно с машината, за да дадат инструкции. Освен това имаме професионална група за следпродажба на сайта на клиента' за решаване на всякакви проблеми.


В4: Как мога да получа резервните части на машини?

О: Ще изпратим допълнителни комплекти лесни счупени резервни части и аксесоари като О-пръстен и др. Неизкуствените повредени резервни части ще бъдат изпращани свободно и ще бъдат изпращани безплатно в рамките на 1 година гаранция на'


В5: Има ли някаква застраховка, която плащам, за да гарантирам, че ще получа правилната машина?

О: Ние сме доставчик за проверка на място от Alibaba. Trade Assurance осигурява качествена защита, навременна защита на пратката и 100% защита на плащанията. Нашата фабрика вече е с най-високите звезди.


Q6.Какво' е условията за плащане и условията за търговия за нови клиенти

О: Условия за плащане: 40% T / T ПЛАТЕЖЕ НА ДЕПОЗИТ ПРЕДВАРИТЕЛНО, БАЛАНС 60% ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПЛАЩАНИ ПРЕДИ ДОСТАВКА. ЗАПАДЕН СЪЮЗ, LC СА ПРИЕМИМИ.


В7: Какво' е минималното количество и гаранция за поръчка?

A: MOQ: 1 комплект


Hot Tags: автоматична машина за затваряне на бутилки, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също