Автоматична машина за затваряне на алуминиеви капаци

Автоматична машина за затваряне на алуминиеви капаци

Пълната автоматична машина за затваряне е един вид опаковъчна машина в линията за пълнене. Прилага се върху медицината, напитките, козметичните, химическите и други продукти за затваряне на бутилките.

Информация за продукта

Автоматична машина за затваряне на алуминиеви капаци

铝盖锁盖机_副本


Ръководство на продукта

Нашата компания въведе напреднали следене на винтови таван и технология от чужбина, и го разработи в комбинация с многогодишен производствен опит. Машината за затваряне на типа за проследяване приема ограничаване на типа на проследяване, няма щети на бутилката или капачката, бърза скорост, безопасност и стабилност и висока ефективност на затваряне. След това главата на винтовата капачка на бутилката се върти и се върти по време на ходене. Надеждното движение по оста XY, изцяло контролирано от серво мотор, се адаптира към широката гама от форми на бутилката и капачката. Конструкцията на машината, компонентите и черупката са изработени предимно от висококачествена неръждаема стомана, красив външен вид, лесен за почистване и отговарят на хигиенните изисквания за храна; използване на винт за проследяване, проста и разумна структура, стабилна и надеждна производителност, висока ефективност на работа, серво манипулатора за затваряне технология ефективно решава. Тя преодолява недостатъците на традиционните машини за затваряне, като например приплъзване и повреди на капачката; разредката и височината на механизма за затваряне могат бързо да се регулират, което може да се адаптира към различните видове бутилки и капачки.


Списък с резервни части

Не.

Име

Марка

Произход

1

Фотоелектрически ключ

FOTEK

Тайван

2

Сензор за близост

Автоники

Корея

3

Контролер на програмата

Mitsubishi

Япония

4

Сензорен екран

20000 000


5

Комутиращо захранване

1000000


6

Междинно реле

1000000000


7

Електромагнитни клапани

СНС Шенчи


8

Цилиндър

СНС Шенчи


9

Филтър

СНС Шенчи


10

Редуктор

Теа

Китай

11

Моторни

Lux

Китай

12

Мотор за скорост

Шенкай

Китай

13

Машина за рязане

ЖученИнформация за фирмата

Company Information

Производствена линия

Production Line

Куфар за продукта

Production Case

QQ截图20200601162327

Кооперативен клиент

customer

Въпроси

faq

faq


Hot Tags: автоматична машина за затваряне на алуминиеви капачки, доставчици, производители, фабрика, купуване, персонализирано, цена

Запитване

Може да харесаш също